e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sista minuten hotell Stockholm

Vill du vara spontan och åka iväg på en semester med kort varsel? Boka ett sista minuten hotell i Stockholm och upplev allt vår vackra huvudstad har att erbjuda. Vi på Elite Hotels står redo att välkomna dig när du vill komma iväg från vardagen en stund. Välkommen att boka ditt hotell i Stockholm till sista minuten pris!

Boka ditt sista minuten hotell i Stockholm

På ett av våra sju hotell i Stockholm bor du alltid centralt med ett stort utbud av kultur och nöjen utanför dörren. Håll koll på våra sista minuten erbjudanden och boka en härlig weekend som går i avslappningens tecken med ett besök i vår relaxavdelning eller en fartfylld helg med shopping som avslutas i en av våra fantastiska restauranger. Kom sedan hem till ditt rum där vår serviceinriktade personal har bäddat med kudden du själv valt ut från vår kuddmeny. Du får en god natts söm och när du vaknar har vi dukat fram en lyxig frukostbuffé som är fylld med goda varma och kalla rätter. Varför inte starta dagen i vårt gym innan du tar dig an vår frukost? Allt ingår i våra sista minuten paket!

Bo på Elite Hotels när du reser i sista minuten

När du ska boka hotell i Stockholm kan sista minuten vara väl värt att kolla på. Du kan spara in en hel del pengar på priset och bor mitt i centrala Stockholm på våra mysiga hotell som håller hög kvalitet. Med tunnelbana, pendeltåg och bussar runt husknuten kan du enkelt ta dig runt i hela staden och uppleva allt Stockholm har att erbjuda. Du kan alltid fråga vår personal om tips på vad man kan hitta på. Bo på Elite Hotels när du vill boka sista minuten hotell i Stockholm!

Varmt välkommen att boka din nästa resa redan idag!


Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

Från   1063 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-25)

Boka

Charmiga hotellet Elite Hotel Adlon är centralt beläget intill Centralstationen och Arlanda Express. Här bor du med närhet till Stockholms attraktioner och med bästa tänkbara kommunikationer. Hotellet erbjuder 166 hotellrum.

Från   1014 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka

Elite Hotel Arcadia är en härlig oas i centrala Stockholm, två minuter från tunnelbana och bussar samt med gångväg till Stureplan. Här finns 90 rum, konferenslokaler och ett välutrustat gym med bastu och relax. Välkommen till ett personligt hotell med avslappnad atmosfär, trädgård och restaurang.

Från   981 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-26)

Boka

Elite Hotel Carolina Tower ligger i den nya stadsdelen Hagastaden intill Karolinska Institutet. Här erbjuds 221 hotellrum med helkaklade badrum, moderna och bekväma konferenslokaler, skygym och relaxavdelning och en restaurang med uteservering.

Från   846 SEK /natt

Boka

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.

Från   1163 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett klassiskt modernt hotell på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan, med Humlegården på andra sidan gatan och två populära restauranger i byggnaden.

Från   808 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-24)

Boka

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell beläget i centrala Vasastan. Här bor du i en fridfull miljö med närhet till tunnelbana, bussar och flygbussen som stannar precis utanför. I hotellet finns gastropuben The Bishops Arms och Vana spa med bastubad, gym och välgörande behandlingar. 

Från   690 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-18)

Boka
_