Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Djurgården

Fasaden av Elite Eden Park Hotel med grönska framför

På vackra Djurgården i Stockholm hittar du mängder av turistattraktioner såsom Gröna Lund, Skansen och Junibacken. Gör det enkelt för dig att få ut det mesta av semestern i Stockholm genom att boka ett av Elite Hotels hotell nära Djurgården. Hos oss bor du alltid i trivsamma rum och har hela staden direkt utanför dörren. Dessutom ingår det alltid en härlig frukostbuffé!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1303 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
911 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Djurgården

Djurgården är stadsdelen i Stockholm där allt händer. Här trängs sevärdheter, roliga turistattraktioner och underbar natur och det finns något för alla åldrar att göra. Här ligger bland annat Vasamuseet där du kan se Vasaskeppet, Abbamuseet där du kan få njuta av gamla klassiker samt några av de största turistattraktionerna i Stockholm: Gröna Lund och Skansen. Bo på ett av Elite Hotels hotell nära Djurgården för att enkelt kunna ta dig hit till fots eller med kollektivtrafik. Vår serviceinriktade personal kan även hjälpa dig att boka en taxi.

  • Elite Eden Park Hotel – Beläget på Stureplan kan du vandra längs Strandvägen eller ta spårvagnen för att komma till Djurgården. Här finns 124 mysiga hotellrum och två restauranger med fantastisk mat.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Elite Hotel Stockholm Plaza är det moderna hotellet på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Härifrån kan du promenera till Djurgården eller ta buss eller spårvagn. Bo i ett av 143 trivsamma hotellrum och njut av närheten till allt.