Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Ad Astra by Elite

Spamiljö med stor pool, många solsängar och stora fönster

Om Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9, 151 36 Södertälje
9,2/10

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Läs mer om Ad Astra by elite

4-stjärnigt hotell
161 rökfria rum
Vana Spa
Gym
Nöjen & aktiviteter
Inom- och utomhuspool
Biograf
28 minuter söder om Stockholm

Strax söder om Stockholm, närmare bestämt 28 minuter bort, ligger Rivieran. Det kan låta osannolikt men det är faktiskt sant. Här möts du av dubbla utomhuspooler med utsikt över Snäckvikens mynning likväl som vårt förstklassiga Vana Spa. Du kan faktiskt simma inifrån Vana Spa ut till poolen utomhus. Här finns också en italiensk piazza med franska petanque-banor, möjlighet att äta en riktig napolitansk pizza eller bara avnjuta en Aperol Spritz invid fontänen.

Ad Astra by Elite är en upplevelse där destinationen är resan. Oavsett om du vill se en film i vår biograf, livsnjuta i vårt spa eller ha en konferens med Champagne-karaoke så finns allt hos oss i en unik sekelskiftesmiljö.

Ad Astra by Elite är väldigt speciellt för oss, och det beror inte nödvändigtvis på nöjesutbudet som består av Champagne-karaoke, shuffleboard, biljard, biograf, två restauranger och tre pooler. Inte heller de smakfullt inredda rummen och de sex fantastiska sviterna med utsikt över Snäckviken. Faktiskt inte heller de tolv fina konferensrummen där det största tar upp till 150 gäster. Det är för att vi samlat allt under samma tak, under stjärnorna invid Snäckviken. 

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Vana Spa
Biograf
Gym
Parkering
Karaoke
Miljömärkt

Våra rum