Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Mall of Scandinavia

Hotellrum med säng, tavla och fönster

Bo på ett av våra sju hotell nära Mall of Scandinavia i Stockholm och upplev shopping utav världsklass. Hos oss bor du alltid nära kommunaltrafiken och kan enkelt ta dig till Mall of Scandinavia i Solna och allt annat kul som Stockholm har att erbjuda.

Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
793 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
984 SEK/Natt Priset avser 2024-07-23
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Mall of Scandinavia

Mall of Scandinavia är en shoppingälskares paradis med sina 224 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 m2. Här hittar du allt från lyxbutiker såsom Chanel och Michael Kors till Disney Store som är barnens dröm. Till Mall of Scandinavia tar du dig enkelt med buss, pendeltåg eller tunnelbana som du alltid hittar precis utanför husknuten vid alla våra hotell. Vår personal hjälper dig gärna att hitta rätt.

Efter en heldag på Mall of Scandinavia är det perfekt att komma hem till ett av våra mysiga rum på Elite Hotel. Kryp ner i en skön säng där du själv kan välja kuddar från vår kuddmeny för att din sömn ska bli den bästa. Vakna upp fylld av ny energi till en rykande färsk frukostbuffé med både kalla och varma rätter som imponerar.

Upptäck Mall of Scandinavia och Solna

Solna är en stadsdel på uppgång som erbjuder mängder av nöjen och restauranger samt vacker natur i Hagaparken. Bredvid shoppingparadiset Mall of Scandinavia hittar du Friends Arena där några av världens största artister har uppträtt. Oavsett vad du vill hitta på i Solna har vi på Elite Hotels ett hotell nära Mall of Scandinavia och allt annat fantastiskt Stockholm har att erbjuda. På våra hotell får du alltid rökfria rum med WiFI och serviceinriktad personal som finns till för dig när du behöver det.

Varmt välkommen att boka din nästa semester idag!