Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
8,4/10

Charmiga Elite Hotel Adlon är beläget i en klassisk byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm och erbjuder 213 hotellrum. Här bor du på bästa läge intill Centralstationen och Arlanda Express.

4-stjärnigt hotell
Familjevänligt och tillgängligt
Nära shopping & nöjen
Personlig service
Parkeringsgarage
Miljömärkt

Elite Hotel Adlon är beläget på Vasagatan i centrala Stockholm. Byggnaden är i nyklassicistisk stil och härstammar från år 1884. Det anrika hotellet rymmer 213 hotellrum, fyra välutrustade mötesrum samt ett generöst gym med relax. Bo på Vasagatan, på bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till Stockholms centralstation och Arlanda Express. Här känner man närheten till kulturen på Oscarsteatern och shoppinggatorna som breder ut sig runt hörnet på hotellet. 

I byggnaden hittar du populära restaurang Gioia där äkta Italienska influenser avspeglas i mat, dryck och atmosfär. Restaurangen erbjuder över 100 platser i en stämningsfull och pulserande miljö och har ett brett sortiment av vin, sprit samt en läcker cocktailmeny som man inte får missa.

Söker du efter konferens med bra läge har du hittat rätt. Våra mötesrum har en kapacitet på upp till 12 personer och passar perfekt för mindre konferenser och snabba möten. Här kan ni konferera ostört i komfortabla mötesrum mitt i centrum. 

Bekvämligheter

Bar
Gym
Parkering
Relax
Restaurang
Miljömärkt

Våra rum