Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferenspaket

En person antecknar vid ett bord

Planerar ditt företag att boka en konferens? Då ska ni boka Elite Hotels! Vi hjälper er gärna med att planera ett konferenspaket för just era behov. Är ni ett företag med många anställda och behöver ett stort konferensrum, eller behöver ni flera mindre rum för gruppdiskussioner? Elite Hotels finns på flera orter i landet och erbjuder kreativa och inspirerande konferensmiljöer.

Alla våra Konferens-paket

A woman giving a lecture on stage

Digitala studios i Örebro

Ta ert digitala möte till nästa nivå! Conventum erbjuder ett flertal fullt utrustade studios som är designade för streaming, inspelning och hybridevent; alla i en professionell miljö med teknisk utrustning på högsta nivå.

Läs mer
Ett konferensrum förberett med vatten och frukt

Easy meetings

På Elite Stadshotellet i Karlstad kan du enkelt boka ett möte med kort varsel till ett förmånligt pris

Läs mer
Animation med ett team som står i linje

Teamtastic

Upplev en heldagskonferens utöver det vanliga och kombinera era möten med fartfyllda aktiviteter hos Teamtastic.

Läs mer

BOKA ETT KONFERENSPAKET HOS ELITE HOTELS

När ditt företag planerar för att boka en konferensresa finns några saker som kan påverka valet av plats: ort, restid, hur många dygn konferensen ska vara, aktiviteter i närområdet samt givetvis konferenslokaler och övernattningsmöjligheter. Kontakta oss på Elite Hotels så kommer vi tillsammans fram till hur ert konferenspaket ska se ut. Vi är måna om att anpassa konferensen för varje sällskap så att den blir så givande som möjligt. Finns det önskemål om specifik utrustning i konferenslokalerna fixar vi naturligtvis detta. 

Med våra smarta konferenspaket är det enkelt att ta med hela företaget på en givande konferens!