Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Fasaden av Elite Park Avenue Hotel i Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
8,7/10

Elite Park Avenue Hotel på Avenyn i Göteborg är ett fullservicehotell med 326 rum inklusive ett antal tillgänglighetsanpassade rum. Här finns även en konferens- och festvåning med flexibla lokaler. Hos oss bor affärsresenärer, konferensgäster och andra livsnjutare som uppskattar hotellets helhetserbjudande och vänliga service.

4-stjärnigt hotell
326 rökfria frum
Gym & relax
Familjevänligt och tillgängligt
Parkering
Restaurang atPARK
The Bishops Arms
Miljömärkt

Hotellet ligger på promenadavstånd till Svenska Mässan, Kongresshallen och Liseberg. Hos oss bor du ett stenkast från Göteborgs kulturcentrum Götaplatsen samt Lorensbergsteatern, Konserthuset och Konstmuseet. En promenad längs Avenyn tar dig till stadens utbud av butiker och shoppinggallerior.

En trappa upp från lobbyn ligger hotellets konferens- och festvåning med en inbjudande mingelyta, möteslokaler och en bankettsal med kapacitet för upp till 700 personer. Flexibilitet, toppmodern teknik och ett förstklassigt konferenskök skapar oändliga möjligheter.

Hotellet erbjuder ett välutrustat gym och en relaxavdelning med torrbastu, ångbastu och en mindre avsvalkningspool. Vi tipsar gärna om bra rutter för dig som vill jogga och upptäcka Göteborg.  

atPARK är en kulinarisk mötesplats för alla som vill äta en god lunch eller middag i en avslappnad och internationell atmosfär. Baren intill lobbyn är en naturlig plats att träffas för möten, afterwork och avkoppling med vänner. 

Gastropuben The Bishops Arms erbjuder en brittiskinspirerad atmosfär med mat och dryck, bland annat ett brett sortiment av öl och single malt whisky. 

Bekvämligheter

Bar
Gym
Parkering
Djur
Relax
Restaurang
Miljömärkt
Room service

Våra rum