Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Long stay - Flytta in på Elite Hotels

Välkommen att flytta in hos oss på Elite Hotels! Vi erbjuder hotellrum för långtidsuthyrning så att du kan ta del av den härliga känslan av att bo på hotell varje dag.

Flytta in i ett av våra exklusiva hotellrum på bästa läge. Känn dig som hemma i en ombonad hotellmiljö och njut av lyxen av att ha gym och restaurang i samma hus som du bor. Några av våra hotell erbjuder även härliga relaxavdelningar, spa och andra faciliteter som kan sätta guldkant på din hotellupplevelse. Dessutom finns det rum på utvalda hotell som erbjuder pentry som gör att du kan rå om dig själv på bästa sätt, läs mer om dessa möjligheter längre ned. Frukost kan du köpa till månadsvis eller för enstaka dagar.

Välj att bo i en av våra vackra sviter för extra stora ytor, ett separat sovrum och vardagsrum där du kan koppla av i morgonrock och tofflor. Eller bo i ett av våra fina dubbelrum med allt du behöver för en bekväm vistelse. Oavsett vilket rum du väljer finns alltid en bekväm hotellsäng med dubbla kuddar, ett skrivbord så att du kan arbeta smidigt på distans, fåtölj eller soffa för avkoppling och paus, samt ett badrum med dusch eller badkar. Rummen har även en rymlig garderob för dina kläder, helkroppsspegel, minibar och värdeskåp.

Hos oss kan du bo centralt med närhet till stadens bästa restauranger, shopping och nöjesutbud. Hotellen ligger alltid nära bussar, tåg och centralstationer så att du smidigt kan ta dig till oss vart du än bor i landet. 

Välkommen att kontakta oss via formuläret nedan för mer information och bokning.

Hotell med möjlighet att boka rum med pentry

Skicka en förfrågan till

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :