Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Vasastan

Ingång på Elite palace hotel

Vasastan är en av Stockholms mysigaste stadsdelar fylld med genuina restauranger, vackra bostadshus och butiker för den som älskar shopping. Härifrån kan du enkelt ta bussar, tåg och tunnelbana till andra ställen du vill besöka i Stockholm. Bo på Elite Hotels i Vasastan och upplev hur enkelt det är när du har allt utanför dörren!

BO PÅ HOTELL I VASASTAN I STOCKHOLM

Vasastan är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka allt Stockholm har att erbjuda. Boka in dig på Elite Palace Hotel som är vårt hotell i Vasastan i Stockholm där du har nära till allt och bor i en fantastisk miljö. Här finns 284 rum som är smakfullt inredda med sköna sängar som bjuder in till en god natts sömn. Du kan dessutom välja en kudde från vår kuddmeny för att det ska bli precis så som du vill ha det. I hotellet ligger Vana spa där du kan ta dig ett dopp i poolen eller njuta av en god drink i relaxområdet. Varför inte boka in en lyxig massage eller behandling? I vårt 300 kvm2 stora gym kan du börja dagen med ett härligt träningspass för att sedan avnjuta vår goda frukostbuffé med både varma och kalla rätter. Den perfekta starten på dagen!

UPPTÄCK VASASTAN SOM HAR ALLT

Utanför vårt hotell i Vasastan Stockholm väntar stadens puls! Gå längs Rörstrandsgatan som myllrar av liv och upptäck alla fantastiska restauranger med mat i världsklass. Besök den vackra byggnaden Karlbergs slott som har ett underbart läge precis vid vattnet. Eller ta dig en shoppingtur i någon av alla små butiker du hittar i Vasastan. Det är dessutom enkelt att ta dig vidare till sevärdheter och attraktioner såsom Skansen, Globen och Drottninggatan.

Varmt välkommen att boka ditt hotell i Vasastan här på Elite Hotels!

Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

PÅ ELITE HOTELS INGÅR ALLTID:

  • Serviceinriktad personal
  • Frukostbuffé
  • Gratis WiFI
  • Parkering