Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens och möten i Malmö

Stor lokal med uppradade grå stolar

Elite Hotels sträcker sig söderut hela vägen ner till Malmö där vi har tre centralt belägna hotell. I denna havsnära stad finns det mesta inom gångavstånd; allt från tåg- och bussförbindelser över sundet till restauranger, upplevelser och nöjen. Vi erbjuder både små och stora konferenslokaler och via våra samarbetspartners kan vi tillgodose alla möjliga önskemål inom teknik, aktiviteter och mat/dryck. Gemensamt för alla hotellen är vår fokus på närhet och personlig service, vilken möjliggörs av att vi i nuläget endast arbetar med tre-fyra lokaler per enhet.

  • Centralt läge
  • Något för alla smaker; från klassiskt till toppmodernt
  • Personlig service
  • The Bishops Arms
Konferensrum med styrelsesittning, ljusa väggar, grönmönstrad matta, stora fönster

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Elite Hotel Esplanade erbjuder tre flexibla mötes- och konferensrum med plats för upp till 50 personer i den största lokalen. Rummen är utrustade med den senaste tekniken och kan anpassas efter behov och önskemål. Med fem minuters gångavstånd från Malmö Central är hotellet en utmärkt samlingspunkt för möten, konferenser och fester med mat och logi.

Läs mer
Rum med uppdukad fika, vita dukar, ljusblå väggar

Elite Plaza Hotel, Malmö

Tre av våra konferenslokaler samlas kring en gemensam mingelyta där vi serverar en härlig konferensfika. Gripen kan öppnas upp mot loungen och matsalen, vilket erbjuder strålande möjligheter till mingelevents.

Läs mer
Konferensrum med ö-grupper, trägolv och vita väggar

Elite Hotel Savoy, Malmö

Alla våra konferenslokaler är nyrenoverade och försedda med den senaste tekniken. Stora och Lilla salen utgör en del av hotellets festvåning, JF Horn återfinns en trappa ner precis ovanför receptionen.

Läs mer