Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Stockholms Stadion

Kvinna som tittar ut från fönster och överblickar ett höstigt Stockholm

Ska du på ett event på Stockholms Stadion? Då ska du bo hos oss på Elite Hotels! Vi har flera hotell nära Stockholms Stadion där du bor med ett perfekt utgångsläge för att upptäcka allt fantastiskt vår vackra huvudstad har att erbjuda. All våra hotell har mysiga hotellrum med sköna sängar där du kan vila ut ordentligt. Du kan dessutom välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA STOCKHOLMS STADION

Stockholms Stadion är en arena byggd för de Olympiska spelen år 1912. Sedan dess har stadion stått värd för ett antal olika friidrottstävlingar och konserter samt flera andra evenemang. Bland annat har stora band såsom Iron Maiden, Foo Fighters, Rolling Stones och Avicii spelat här. Stockholm Marathon startar precis utanför arenan har målgång inne på stadion. Med andra ord är Stockholms Stadion en mångsidig arena som används till många olika event. Ska du besöka ett av dem är du alltid välkommen att bo hos oss på Elite Hotels!

BO PÅ ETT ELITE HOTELS

Vi har flera trivsamma hotell nära Stockholms Stadion som du enkelt når med en promenad eller kollektivtrafik. Du kan även be vår serviceinriktade personal i reception att boka en taxi så blir du hämtad precis utanför hotellet.

  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Detta är ett klassiskt men modernt hotell på Birger Jarlsgatan med 143 rum. Precis utanför hittar du butiker restauranger och ett pulserande nattliv.
  • Elite Eden Park Hotel – Elite Eden Park Hotel ligger precis vid vackra Humlegården på Stureplan. Här står kvalitet och service i fokus för att din hotellupplevelse ska bli unik. 
  • Elite Hotel Arcadia – På Elite Hotel Arcadia bor du på ett hotell med i trivsamma rum i en lugnt område. Ett hotell lika perfekt för familjen som för jobbresan.

Boka ett hotell nära Stockholm Stadion här på Elite Hotels!