Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Norrmalm

Mysigt hotellrum med dubbelsäng och kaffekopp på sängkanten

Norrmalm ligger mitt i Stockholms centrala blodomlopp och gränsar både till Vasastan, Östermalm, Stureplan och Kungsholmen. Härifrån tar du enkelt färjan ut mot skärgården eller promenerar in i Vasastans fantastiska kvarter. Avrunda kvällen hos oss på Elite Hotels och njut av vår charmiga atmosfär och lyxiga erbjudanden.

Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell nära Norrmalm

På Elite Hotels har vi framför allt två hotell som ligger alldeles i eller i angränsning till Norrmalm.

Elite Hotel Adlon är alternativet för dig som vill ha ett familjevänligt och lättillgängligt hotell med närheten till kommunikationer, shopping och sevärdheter. Här får du också ett utmärkt läge intill Arlanda Express och Centralstationen, rum med vackra ljusinsläpp och mjuka, sköna sängar. I vårt familjerum kan du njuta av utmärkt komfort, skrivbord med plats för arbete eller pyssel och ett lyxigt badrum med dusch. Avskildheten mellan rummen gör det enkelt att skärma av om det är läggdags tidigare för någon av familjemedlemmarna.

Kanske vill du istället ta in på vårt moderna, lyxiga hotell mitt i den nya stadsdelen Hagastaden på Norrmalm? Elite Hotel Carolina Tower stoltserar med sitt sky gym, relaxavdelning och snygga interiör. Testa vår lyxiga Haga Bottega, en restaurang med en meny utöver det vanliga.

Norrmalm som har nära till allt

För den som vill njuta av allt vad Stockholm har att erbjuda är våra hotell vid Norrmalm ett perfekt val. Norrmalm är stadsdelen som gränsar till allt: bara ett stenkast från Stureplan och närhet till Gamla stan, Vasastan och inte långt från Södermalm. Här finns också fördelen för den som pendlar eller vill anordna konferens: med närheten till Centralstationen och Arlanda Express är det ett bekvämt och lyxigt alternativ för den som vill ha det bekvämt, lyxigt och mysigt på samma gång.

Välkommen att boka våra hotell på Norrmalm redan idag, och njut av personlig service, mysig atmosfär och stadsnära läge!