Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Stockholm Östermalm

En fasad med några träd framför

Vill du bo på ett hotell på Stockholm Östermalm? Då ska du boka ett rum hos oss på Elite Hotels. Vi har flera hotell vid Östermalmstorg där du har gångavstånd till allt. Upplev lyxig shopping i några av Stockholms finaste butiker, restauranger av världsklass och ett pulserande nattliv på Stureplans hetaste klubbar.

BOKA ETT HOTELL PÅ STOCKHOLM ÖSTERMALM

På Elite Hotels har vi framförallt två hotell vid Östermalmstorg där du har hela storstaden utanför dörren.

Elite Eden Park Hotel är beläget mitt i hjärtat av Stureplan med den vackra parken Humlegården som granne. Här finns 124 vackert inredda rum där du som gäst kommet att kunna trivas. Blir du hungrig kan du ta dig en bit mat på den populära restaurangen Miss Voon där några av Sveriges mest kända krögare står för menyn.

Elite Hotel Stockholm Plaza är ett underbart hotell vid Östermalmstorg på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Här bor du mitt på Stureplan och har nära till tunnelbana, buss och spårvagn. Det perfekta utgångsläget för en weekendresa! Rummen på Elite Hotel Stockholm Plaza är smakfullt inredda och med våra två restauranger, Tako och Vassa Eggen, finns det mat för alla smaklökar.

Här hittar du mer information om våra hotell i Stockholm

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

VACKRA ÖSTERMALM I STOCKHOLM

Våra hotell på Stockholm Östermalm ligger centralt i en av huvudstadens vackraste stadsdelar. Här kan du njuta av underbar arkitektur och livliga gator med designbutiker såsom Gucci, Michael Kors och Louis Vuitton. Vill du shoppa när du är på besök i Stockholm är det definitivt hit du ska gå. Avsluta dagen med en trevlig cocktail i vår hotellbar!

Varmt välkommen att boka din nästa resa hos oss på Elite Hotels!