Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

INDIA'S

Stolar och bord med dukning på restaurang

Om restaurangen

Välkommen till en av Stockholms mest spännande matdestinationer, restaurang INDIA'S. En restaurang skapad av Jonas Svensson som en hyllning till Elite Hotels grundare Bicky Chakraborty.  Se fram emot en kombination av traditionell indisk matlagning med moderna, innovativa influenser. 

I första delen av restaurangen kommer du in i Bicky´s Bar. Här är specialiteten Dry Martini och Margaritas, precis som paret Bicky och Ylva alltid startat sina kvällar ute.

INDIA’S är fullt av värme, färg och dofter av rökelse och kryddor. I den stora baren hittar du drinkar som ”Curry Colada”- en klarifierad version av pina colada med sting av curry eller ”Chit Chat”- med tamarind, citrongräs och cava. 

Kryddor är en av de viktigaste grundpelarna hos oss på INDIA’S. Grundarbetet är hela kärnan i matlagningen och vi arbetar med hela kryddor som vi maler själva och skapar våra egna kryddblandingar

Visionen är att lyfta och förklara det Indiska-köket genom typiska tekniker och smaksättningar men med rätter tolkat på vårt vis. 

Som ett smycke i restaurangen- kylarna fyllda med de vackra bakelserna och desserterna som erbjuds på INDIA’S du kan beställa allt från Grand Dessert för att få smaka lite av allt eller avsluta med en ’ ’kulfi’ på pinne. 

Meny
Snacks & cocktails

Öppettider

Måndag-fredag: 11.30-14.00
Måndag-torsdag: 17.00-22.00
Fredag: 17.00-23.00
Lördag: 12.00-23.00

Hitta hit

INDIA'S Birger Jarlsgatan 29 111 45 Stockholm