Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Stadshotellet, Karlstad

Utsikt från balkong över ett Karlstad i skymning

Om Elite Stadshotellet, Karlstad

Kungsgatan 22, 652 24 Karlstad
8,9/10

Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell i Karlstad med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. På hotellet finns även Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med pool och bar. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

4-stjärnigt hotell
183 rökfria rum
Spa & rooftop
Anrik festvåning
The Bishops Arms
Gym & Relax
Elbilsladdning
Miljömärkt

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad. Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation.

Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har ett gym med träningsmaskiner och fria vikter samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som är en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare.

Elite Stadshotellet är ett fullservicehotell och erbjuder komplett service för konferenser, mingel och event. Vi har åtta moderna konferenslokaler och kapacitet för upp till 250 personer.

Vi vågar påstå att Elite Stadshotellet i Karlstad är ett av Sveriges vackraste hotell och när det stod klart år 1870 gav det ett imponerande intryck som man fortfarande ser spår av. Byggnaden har renoverats i omgångar och varsamt restaurerats för att behålla dess orginaldetaljer, allt för att ge Elite Stadshotellet sin genuina karaktär och känsla. Hotellet är även miljöcertifierat med den globala miljömärkningen Green Key.

Elite Stadshotellet har en helt ny tillbyggnad bredvid den befintliga byggnaden som rymmer 45 hotellrum, ett Vana spa med hamam samt Rooftop by Vana med bar och pool. Under bar himmel kan besökarna både njuta av en fantastisk utsikt över Klarälven och god mat och dryck från baren. De nya hotellrummen stod klara i april och spa och takterrass öppnade i juli 2021.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Vana Spa
Gym
Relax
Miljömärkt
Room service

Våra rum