Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Academia, Uppsala

Hotellobby med receptionsdisk, loungemöbler och restaurang i bakgrunden

Upptäck vårt hotell i centrala Uppsala

Suttungs Grand 6, 753 19 Uppsala
9/10

Elite Hotel Academia ligger på absoluta toppläge intill centralstationen i Uppsala. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 10 konferenslokaler samt gym och bastu. Kombinera din vistelse med en middag på Restaurang Nobel eller ta en drink på Miss Voon med fantastisk utsikt över staden. Vårt hotell i Uppsala ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

 

4-stjärnigt hotell
198 rökfria rum
2 minuter från Uppsala C
Skybar & 3 restauranger
Gym & bastu
Lånecyklar
Parkeringsgarage
Miljömärkt

Välkommen till Elite Hotel Academia med absolut toppläge i Uppsala centrum, precis intill centralstationen i det gamla posthuset. Hotellet erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 10 moderna mötes- och eventlokaler samt gym med bastu. Här finns även den populära restaurangen Miss Voon där du kan njuta av underbara drinkar och fantastisk utsikt från restaurangens skybar på 11:e våningen.

I hotellets restaurang Nobel serveras en härlig frukostbuffé varje dag, det perfekta sättet att starta dagen på! Passa även på att göra ett besök i gastropuben The Bishop Arms som har god och vällagad mat, ett stort och härligt ölutbud och en trevlig uteservering mot torget. Vårt hotell i Uppsala ligger på bekvämt gångavstånd till allt som staden har att erbjuda. Uppsala Konsert & Kongress ligger endast 700 meter från hotellet och du tar dig enkelt hit på endast 20 minuter från Arlanda.

Uppsala är Sveriges fjärde största stad och är väl värd ett besök. Här finns ett rikt studentliv vilket innebär att det ständigt är något på gång. Med ett pulserande uteliv och bra shopping finns här något för alla att göra oavsett ålder. Med en vacker arkitektur och mängder av sevärdheter kommer Uppsala inte att göra dig besviken.

Varmt välkommen att boka ditt hotell i Uppsala centrum hos oss på Elite Hotel Academia!

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Gym
Djur
Relax
Miljömärkt

Våra rum