Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Friends Arena

Hotellrum med ombonade färger på väggar och textilier, dubbelsäng och skrivbord

Alla våra sju hotell i Stockholm finns i nära anslutning till tunnelbana, buss, spårvagn eller färja. Från oss är det enkelt att ta sig till Sveriges nationalarena Friends, som ligger i Solna. I receptionen kan du fråga vår personal hur du enklast tar dig dit!

Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Friends Arena

Friends Arena är Sveriges nationalarena och har en kapacitet på 75 000 åskådare. Här får du ta del av de största, viktigaste och bästa händelserna både inom nöje, kultur och sport. Här har både Beyoncé, Ed Sheeran och Bruce Springsteen uppträtt, trots arenans unga ålder. Till Friends Arena tar du dig enkelt med buss, pendeltåg eller tunnelbana. Du kan självklart alltid be någon av oss i receptionen att ringa och boka en taxi åt dig.

Njut av din kväll på Friends Arena i Stockholm och kom sedan hem till oss på Elite Hotel. Vi bemannar receptionen dygnet runt, guidar dig gärna till spännande aktiviteter och delar gärna ut vår kuddmeny som är till för att få ut det bästa av din sömnupplevelse hos oss. Vakna upp till en populär frukostbuffé med varma och kalla rätter. Varför inte ta en rykande kopp kaffe och starta dagen i vårt gym?

Friends Arena i moderna Solna

Passa på att upptäcka Solna, en av Stockholms mest moderna stadsdelar. Här finns anrika Hagaparken med Fjärilshuset och en massa spännande sevärdheter och längre in i Solna väntar modern arkitektur, shopping och Friends Arena. Ta dig dit med pendeltåg, tunnelbana eller buss beroende på var du vill börja med att upptäcka populära Solna. Kom sedan tillbaka till ditt hotellrum där vi har gjort kväll åt dig.

Varmt välkommen att boka Elite Hotels i närheten av Friends Arena!