Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Företagskund

Bord med dator, glasögon och dryck

Hos oss är alla företag välkomna som företagskunder – från det lilla enmansbolaget till den stora internationella koncernen.

Våra avtal anpassas efter ert behov, era volymer och ert resemönster. Vi är flexibla och lyssnar på er, vår ambition är att alltid sätta er som kund i centrum. Som företagskund till Elite Hotels erbjuds ni alltid förmånliga priser på kedjans alla hotell och i alla rumskategorier årets alla dagar.

Smidigt och enkelt
Kostnadsbesparingar
Nöjda och effektiva medarbetare

 

Hos oss kan ni också genomföra stora konferenser så väl som små möten i unika hotellmiljöer – som företagskund erbjuds ni alltid en fast konferensrabatt.

Alla våra hotell är miljömärkta med certifieringen Green Key, och vi arbetar aktivt med att minska vårt avtryck på miljön. Läs gärna mer om vad Green Key-certifieringen innebär här.

Elite Hotels erbjuder ett brett utbud av förstklassiga hotell i centrala lägen, från Kiruna i norr till Malmö i söder med landets mest jämna standard på både hotell och service. Elite Hotels är Sveriges största familjeägda hotellkedja med en lång tradition av att driva hotell. Det starka entreprenörskapet gör att vi har korta och snabba beslutsvägar, vilket är en stor fördel för er som kund.

Ansök om att bli företagskund

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.