Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotel Bishops Arms, Strängnäs

Pubmiljö med bardisk, glas och flaskor

Upptäck vårt hotell i Strängnäs

Gyllenhjelmsgatan 20, 645 30 Strängnäs

Hotel Bishops Arms ligger på torget centralt i Strängnäs med närheten till allt. Vi erbjuder 33 trivsamma hotellrum och på entréplan ligger vår uppskattade gastropub The Bishops Arms där du njuter av god mat och dryck.

3-stjärnigt hotell
33 rökfria rum
Fräscha och moderna rum
Familjevänligt
Gångavstånd till tåg och bussar
The Bishops Arms
Miljömärkt
Parkering

Välkommen till Hotel Bishops Arms i Strängnäs. Hotellet har trivsamma rum som passar både familjen, dig som reser i arbetet och konferensgäster. 

 I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Du checkar som hotellgäst in i baren som ligger i anslutning till entrén. På morgonen äter du en härlig frukost i Mässen en trappa upp i hotellet. Hotellet är kontantfritt.

Med vårt centrala läge har du shopping, nattklubbar, många helgaktiviteter, tåg- och busskommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. 

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

In- och utcheckning

Vänligen observera att in- och utcheckning sker i The Bishops Arms puben, under pubens öppettider. Se aktuella tider under ”Tjänster".

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Djur

Våra rum