Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Finlandshuset i Stockholm

Hotellobby med soffa, frukostbricka och grönska utanför

Söker du ett hotell nära Finlandshuset i Stockholm? Då ska du boka in dig på ett av Elite Hotels hotell där du bor bra och enkelt kan ta dig till Finlandshuset till fots. Våra hotell är centralt belägna med allt Stockholm har att erbjuda runt husknuten. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell nära Finlandshuset i Stockholm

Finlandshuset i Stockholm är en konferensanläggning belägen mitt i city med fina och ljusa konferenslokaler. Här hålls det konferenser av alla dess slag i både stora och små konferensrum som är modernt utrustade. Har ditt företag en konferens bokad och behöver övernattning? Elite Hotels har två hotell nära Finlandshuset i Stockholm som har gott om plats för alla deltagare som är på Konferens i Stockholm.

  • Elite Eden Park Hotel – Elite Eden Park Hotel hittar du precis vid Humlegården på populära Stureplan i Stockholm. Härifrån når du Finlandshuset med en kort promenad längs vackra gator. Hotellet har trevliga hotellrum, förstklassig service och här finns två restauranger: Miss Voon och Goma Gastropub.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Detta klassiska hotell ligger på en av Stockholms mest kända gator Birger Jarlsgatan på Stureplan, nära Finlandshuset. Här bor du lika bra när du reser själv som när du reser i tjänsten. Även här finns två restauranger: Vassa Eggen och Tako.

Välj Elite Hotels som konferensboende

Här på Elite Hotels har vi gedigen vana om att ta hand om stora sällskap och vet vad som krävs för att alla konferensdeltagare ska bo bra. Våra hotellrum är mysigt inredda med stora sköna sängar för att du ska kunna vila upp dig ordentligt inför konferensdagen. Vår härliga frukostbuffé står framdukad när du vaknar och du och resterande av företaget är sedan redo för en konferensdag på Finlandshuset. Vill ni istället ha konferens och boende samlat på samma plats erbjuder vi på Elite Hotels flera moderna konferenslokaler på våra hotell.

Boka ett av Elite Hotels hotell nära Finlandshuset i Stockholm redan idag!