Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Arlanda

Fint hotellrum med säng, skrivbord och fönster

Boka ett hotell nära Arlanda med transfer direkt till flygplatsen! Bo bekvämt hos oss på Elite Eden Park Hotel i Stockholm, njut av en härlig frukostbuffé och hoppa in i taxin som står redo att ta dig direkt till Arlanda flygplats. Du sparar tid och energi genom att boka ett hotell nära Arlanda och låta oss förboka en privat taxi som tar dig säkert till flygplatsen.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell nära Arlanda flygplats

Elite Hotel Eden Park Hotel är centralt beläget i Stockholms hjärta där du enkelt tar dig ut till Arlanda med taxi, buss eller tåg. Här bor du på ett fyrstjärnigt hotell med högklassig service som står för kvalitet. Hotellrummen är tidlöst designade med sköna sängar för att du ska kunna trivas och vila upp dig inför din resa. Innan du beger dig iväg kan du njuta av vår stora frukostbuffé med kalla och varma rätter som är den perfekta starten på dagen.

På Elite Eden Park Hotel hittar du även restaurangen Miss Voon som serverar god mat med inspiration från Asien.

Ett hotell nära Arlanda med transfer

När du bokar hos oss på Elite Eden Park Hotel kan du boka hotell och transfer till och från Arlanda flygplats med taxi – enkelt och smidigt! Kommer du med bil och behöver ett hotell nära Arlanda med parkering? På Elite Eden Park Hotel parkerar vår serviceinriktade personal bilen direkt åt dig i hotellets eget garage. Din bil står säkert och är redo att hämtas ut när det är dags att åka ut mot flygplatsen.

Gör det enkelt för dig och boka ett paket med boende i vårt mysiga hotell och taxi direkt till Arlanda.