Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Restaurang Otis

Restaurang med stolar

Om restaurangen

Vi erbjuder en säsongsanpassad meny med både inspirerande rätter såväl som klassiker. Hos oss njuter du av god mat i en mysig miljö med serviceinriktad personal som gör allt för att du ska få en fantastisk upplevelse.

FRUKOST

Arcadia har en nyrenoverad frukostmatsal med ett separat bufférum. Här sitter du till bords i en matsal som omges av varma, härliga färgtoner. En vägg in till vår a la carte restaurang har tagits ned för att komplettera med flera sittplatser samt för att skapa en luftigare och lyxigare känsla. Alla veckans dagar dukar vi fram en generös frukostbuffé som inkluderar allt från nybakat bröd, pålägg av alla sorter, juicer, frukter och småvarmt. Dessutom erbjuds vegetariska alternativ. Under årets sommarmånader finns möjlighet att avnjuta frukosten i vår trädgård vilket brukar vara ett extra uppskattat alternativ när solen värmer.

TRÄDGÅRDEN

Under sommaren dukar vi upp i vår lummiga trädgård, en oas mitt i city där ni kan avnjuta något friskt att dricka eller varför inte testa något från menyn för att stilla hungern.

FEST & EVENT

Vi hjälper er gärna att arrangera olika events, allt ifrån födelsedagsfester, kick off, företagsevent och bröllop. Är ni upp till 20 personer kan ni sitta i en avskild del i restaurangen och är ni fler passar vår frukostmatsal utmärkt.

För att boka event kontakta oss på konferens.arcadia@elite.se eller +46 (0) 8-566 215 00.

Kontakta restaurangen direkt för bokningar.

Öppettider

RESTAURANG

Måndag - fredag: 18.00 - 22.00
Lördag - söndag: Stängt

FRUKOST

Se frukostens öppettider.

Hitta hit

Restaurang Otis Körsbärsvägen 1 114 23 Stockholm