Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Norrmalmstorg

Svit med dubbelsäng med blått överkast

Norrmalmstorg har nära till allt: spårvagnen som tar dig till Djurgården, NK, Östermalm, Stureplan och Hagakvarteren. Ta in på ett av våra hotell som ligger intill Norrmalmstorg och njut av det faktum att du aldrig behöver ta dig långt för att hitta till Stockholms bästa restauranger, sevärdheter och upplevelser.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell nära Norrmalmstorg

Alla våra hotell i Stockholm ligger perfekt placerade i närheten av förstklassiga restauranger, sevärdheter och alltid nära kommunikationer. Två av våra hotell ligger dessutom behändigt nära Norrmalmstorg. Vill du bo på ett hotell som har närheten till allt? Då ska du ta in på Elite Hotel Stockholm Plaza och Elite Eden Park Hotel som båda angränsar till detta pulserande område. Även om du skulle ta in på vårt moderna Elite Hotel Carolina Tower skulle du upptäcka närheten till Stockholms fantastiska utbud av restauranger, muséer och andra sevärdheter.

Förmodligen är det en kombination av närheten till Dramaten, Djurgårdsfärjan och Stureplan som gör våra hotell nära Norrmalmstorg så populära. Dessutom kan du som gäst hos oss alltid räkna med förstklassig service, gratis wifi, frukostbuffé och hög standard.

Så tar vi hand om dig på Norrmalmstorg

På Elite Hotels garanteras du som gäst ett varmt mottagande, sköna sängar och en stärkande frukost. Vi har placerat våra hotell strategiskt i närheten av det som händer: ta en shoppingtur på Nordiska Kompaniet eller Sturegallerian, strosa runt på Östermalm och ta dig ut till Djurgården för frisk luft och kulturhistoria. Avrunda sedan hos oss intill Norrmalmstorg och besök våra relaxavdelningar. På Elite Hotel Stockholm Plaza på Birger Jarlsgatan mitt i centrala Stockholm kan du starta dagen på bästa sätt med vår omtalade frukost. Låt New York-vibben omfamna dig och ta dig sedan ut till Norrmalmstorg för att ta dig precis vart du vill.

Välkommen att boka våra hotell på Norrmalmstorg och njut av vår personliga service, höga komfortstandard, relax och närheten till allt.