Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Fryshuset

Hotellrum med dubbelsäng, skrivbord och soffa

Boka ett hotell nära Fryshuset här på Elite Hotels. Vi har flera trivsamma hotell i Stockholm med kollektivtrafiken precis utanför dörren så att du snabbt och enkelt kan ta dig ut till Fryshuset. Du kan även prata med vår serviceinriktade personal i receptionen så hjälper de dig att boka en taxi. Varmt välkommen till oss på Elite Hotels!

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell nära Fryshuset i Stockholm

Fryshuset i Stockholm satsar framförallt på unga och är en verksamhet som bland annat anordnar konserter och olika evenemang. Det finns två olika stora scener där allt från större band såsom Within Temptation och My Chemical Romance har spelat. Fryshuset ligger i Hammarby Sjöstad söder om Stockholm och du kan ta dig hit med bil, buss och tunnelbana.

Elite Hotels har fler hotell nära Fryshuset i Stockholm som är perfekta att bo på när du ska på konsert. Alla hotell har mysiga hotellrum med sköna sängar så att du kan vila ut ordentligt. Du kan dessutom välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. En stor frukostbuffé ingår alltid!

  • Elite Hotel Adlon – I en klassisk byggnad på Vasagatan precis intill Stockholms Centralstation ligger Elite Hotel Adlon. Från centralen tar du dig snabbt till Fryshuset med tunnelbana. Här finns 203 hotellrum och den italienska restaurangen Gioja i byggnaden.
  • Elite Hotel Marina Tower – Kommer du med bil är det perfekt att bo på vackra Elite Hotel Marina Tower. Härifrån når du Fryshuset på cirka 8 minuter. Elite Hotel Marina Tower ligger i Danvikstull precis vid vattnet och erbjuder en oförglömlig utsikt. Här finns 186 hotellrum och SQ Bar & Restaurang med inspirationer från det nordiska köket.

Bo hos oss på Elite Hotels och upptäck Stockholm

När du bor hos oss på Elite Hotels kan du alltid vara säker på att bo på ett centralt läge. Du har möjlighet att upptäcka vackra Stockholm och kan njuta av shopping, god mat och ett rikt kulturliv. 

Boka ett hotell nära Fryshuset i Stockholm här på Elite Hotels!