Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Konferensrum med styrelsesittning, mörkbrunt bord, blå stolar och vita väggar

Konferens & möten

När du vill konferera i en privat och lugn miljö i Stockholm är Elite Eden Park Hotel intill Humlegården en fantastisk mötesplats. Här finns två exklusiva mötessviter för upp till 8 personer som är perfekta för intervjuer och mindre möten. Upplev maten och den härliga stämningen på asiatiska Miss Voon och vår gastropub Goma. Välkommen till att boka din nästa konferens i Stockholm!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Exklusiva mötessviter

  • 8 personer
  • 2 rum
  • Största lokalen: 70 kvm
  • Intill Stureplan
  • Parkeringsservice
  • Privat och ostörd mötesmiljö
Eller ring oss på  08-555 627 00

Skräddarsy efter dina behov

Elite Eden Park Hotel är ett perfekt val för mindre möten. Hotellet erbjuder två mötessviter med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Här konfererar ni i en inspirerande miljö upp till 8 personer. Mötessviterna har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. Lunch och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets populära restaurang Miss Voon.

Lokaler
Mötesrum 214 42 Kvm - - - - 8 -
Svit 315 70 Kvm - - - - 6 -
Lokaler
Mötesrum 214

I detta exklusiva mötesrum om 42 kvm kan du arrangera möten för upp till 8 personer. Här konfererar du i en inspirerande miljö med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Rummet har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas.

8
42
8
Svit 315

Svit 315 är en smakfullt inredd mötessvit om 70 kvm. Här kan du arrangera inspirerande möten för upp till 6 personer. Mötessviten erbjuder en balkong med fridfull utsikt över parken. Här finns även pentry och en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. 

6
70
6