Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Kungsträdgården

Hotellobby med loungemöbler, blombukett och tavla med ansikte

Ska du besöka Stockholm för en weekend? Bo på ett av våra hotell nära Kungsträdgården och upptäck vår vackra huvudstad med bästa utgångsläge. Elite Hotels har flera hotell precis i närheten som alla har trivsamt inredda hotellrum med sköna sängar där du kan vila upp dig ordentligt på semestern. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till ett av våra Elite Hotels!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
881Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
971Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Kungsträdgården

Kungsträdgården är en centralt belägen park i Stockholm där det händer något hela tiden. Här hålls det konserter, matfestivaler, utställningar och andra roliga event som lockar tusentals besökare varje år. Mitt i parken ligger en imponerande fontän som är perfekt att sitta vid en solig dag och njuta. Här trängs dessutom restauranger och barer med välsmakande menyer som är väl värda ett besök. Kungsträdgården har något för alla och här kan du spendera många timmar när du vill upptäcka det bästa med Stockholm.

Bo på ett Elite Hotels nära Kungsträdgården i Stockholm

Elite Hotels har flera hotell nära Kungsträdgården som du kan nå med en kortare promenad eller med kollektivtrafiken som du alltid hittar precis utanför våra hotell.

  • Elite Eden Park Hotel – Precis vid den härliga parken Humlegården på Stureplan hittar du Elite Eden Park Hotel. Här får kvalitet vara i fokus och vi erbjuder förstklassig service dygnet runt. Här finns 124 mysiga hotellrum samt bastu och relaxavdelning.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Detta moderna hotell ligger på populära Birger Jarlsgatan. Bussen som tar dig direkt till Kungsträdgården stannar precis utanför dörren men du kan naturligtvis även promenera. Här finns 143 rymliga hotellrum och två restauranger.
  • Elite Hotel Adlon – På Vasagatan ligger det charmiga hotellet Elite Hotel Adlon, granne med Stockholms Centralstation. Här bor du i ett av 203 hotellrum och har ett perfekt läge för att upptäcka Kungsträdgården och allt annat i Stockholm.

Boka ett av våra hotell nära Kungsträdgården här på Elite Hotels!