Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Upptäck våra hotellpaket

Hotellrum med kaffekopp

Oavsett om du reser med familjen, älskar golf, längtar efter spa-avkoppling eller njuter av gourmetmat, så har vi det perfekta paketet för dig. Alla våra paket erbjuder en bekväm vistelse och inkluderar en härlig frukost för en riktigt minnesvärd upplevelse.

Alla våra paket

Visar sida 1 av 12 (totalt 168 paket)
Kvinna som i pool lutandes på arm

Day Spa

Välkommen till att boka vårt spapaket som inkluderar boende i dubbelrum, inträde till Vana Spa samt en härlig frukostbuffé!

Läs mer
Handuk med blommor och ljus i bakgrunden

Spaweekend i Jönköping

Boka in en härlig weekend med spa i Jönköping. Bo på Elite Stora Hotellet, vårt hotell i Jönköping, njut av god mat, motion och en spabehandling på Hudoteket.

Läs mer
Ett konferensrum förberett med vatten och frukt

Easy meetings

På Elite Stadshotellet i Karlstad kan du enkelt boka ett möte med kort varsel till ett förmånligt pris

Läs mer
Kvinna som dricker en drink i en pool

Afternoon indulgence

Stig in till Vana Spa Snäckviken och koppla av i en unik miljö fylld av härliga spaupplevelser. Efter spa väntar en lyxig tvårätters middag och övernattning i ett av våra fina rum.

Läs mer

Perfect Start Spapaket

Unna dig ett härligt spapaket där ett spabesök mellan 10.00-13.00, välsmakande lunch i hotellets restaurang och frukostbuffé ingår.

Läs mer

Summer Escape

Upplev sommarens magi på The Wood Hotel by Elite i Skellefteå. Just nu kan du boka en övernattning med upp till 25 % rabatt inklusive frukost.

Läs mer

Hotellpaket med Al Pitcher

Upplev en minnesvärd kväll med en humoristisk resa i sällskap med Al Pitcher. Den 11 oktober 2024 intar han scenen på Sara kulturhus, och du har chansen att vara där.

Läs mer