Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens och möten i Göteborg

Lokal med svarta ståbord, bardisk och många ljuskällor

Boka konferens i Göteborg på ett av våra centrala hotell. Evenemangs- och mötesstaden Göteborg har en lång och gedigen erfarenhet av att ta emot och arrangera stora som små möten och evenemang. Här finns Skandinaviens största kongressanläggning, ledande industrier och universitet. Mötesupplevelsen förhöjs av det stora utbudet av kultur, nöjen och utomhusaktiviteter i såväl staden som skärgården.

KONFERENSLOKALER I GÖTEBORG

Göteborg är också en lättillgänglig stad som erbjuder direktflyg till flera svenska städer och har dessutom ett strategiskt läge mellan de skandinaviska huvudstäderna. De två flygplatserna, Landvetter och Göteborg City Airport, ligger endast 20 minuter med buss från centrum.

KONFERENSRUM I GÖTEBORG

Elite Hotels stoltserar med två fina hotell i Göteborg, anrika Elite Park Avenue Hotel och femstjärniga Elite Plaza Hotel. Här finns konferensmöjligheter för alla smaker med över 25 möteslokaler i olika stilar. Vi erbjuder allt från moderna konferensrum till fantastiska kulturminnesmärkta salar. Hotellen ligger med 15 minuters promenad ifrån varandra.

Välkommen att boka ert nästa möte, event eller konferens i mötestaden Göteborg!

Innergård med fåtöljer och blå pelare

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. De 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia.

Läs mer
Stora sal med många stolar

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell. Vi erbjuder 24 flexibla lokaler med kapacitet för 2-700 personer. Hos oss finns oändliga möjligheter att arrangera minnesvärda konferenser, fester och event.

Läs mer

MODERNA KONFERENSHOTELL I GÖTEBORG

På Elite Hotels konferenshotell i Göteborg får du alltid lokaler som är anpassade efter dina behov. Oavsett om du ska ha viktiga företagsmöten, ett storslaget event eller konferens har vi moderna lokaler som kommer att passa för tillfället. Du får dessutom alltid en personlig mötesrådgivare som är med dig hela vägen och hjälper dig att planera konferensen, boka middagar och andra aktiviteter.

Elite Park Avenue Hotel. Detta är ett av Göteborgs största konferenshotell med hela 24 lokaler som har kapacitet för upp till 700 personer. Möbleringen i rummen kan vi naturligtvis ändra efter hur du vill ha det. Hotellet är beläget på Göteborgs paradgata Avenyn och här finns restaurangen At Park där alla konferensdeltagare kan få njuta av en god lunch eller middag.

Elite Plaza Hotel. Elite Plaza Hotel har plats för stora konferenser, inspirerande möten och mysiga bröllop. Här finns 8 lokaler i olika storlekar med plats för upp till 50 personer. Med närheten till Centralstationen är detta konferenshotellet i Göteborg en bra samlingspunkt. På Swea Wine & Dine står svenska råvaror i fokus och här kan det serveras både konferenslunch och konferensmiddag om du så önskar.

BOKA KONFERENSHOTELL I GÖTEBORG

Att anordna en konferens eller ett event ska vara enkelt oavsett antal deltagare. Därför hjälper vi på Elite Hotel dig genom hela processen så att du alltid ska kunna känna dig trygg. Här har du allt på ett ställe – möteslokaler, mat & dryck samt hotellrum för övernattning. Dessutom ingår alltid vår stora frukostbuffé som ger en perfekt start på dagen och energi för kreativa möten! Boka idag!

Tillbaka till Konferens Göteborg

Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
925 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Vastra Hamngatan 3, 411 17 Göteborg
Medlemspris
841 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet