Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Om Elite Hotel Marina Tower i Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
8,9/10

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Marina Tower Spa. Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.

4-stjärnigt hotell
186 rökfria rum
Unik miljö vid vattnet
Marina Tower Spa
SQ Bar & Restaurang
TV-studio
Parkeringsgarage
Miljömärkt

Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse. Hotellet erbjuder även en komplett utrustad Tv-studio för professionella live-sändningar och inspelningar.

Kombinera er vistelse med ett besök på Marina Tower Spa, beläget på hotellets entréplan. Här kan ni koppla av i en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Gym
Djur
Relax
Miljömärkt

Våra rum