Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Uteservering med grönska, matgrupper och parasoll

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
8,1/10

Elite Hotel Arcadia är en välkomnande oas mitt i Stockholm. Hotellet har en personlig och avslappnad atmosfär som är skön att komma till efter en dag med möten och aktiviteter. Hotellets trädgård erbjuder plats att bara vara.  

4-stjärnigt hotell
90 rökfria rum
Lugnt läge
100 m från tunnelbanan
Gym & Relax
Parkeringsgarage
Miljömärkt

På Elite Hotel Arcadia kan du koppla av, äta gott och sova i bekväma sängar. Här finns 90 rymliga rum med trivsam inredning och detaljer i glada färger. Hotellet har också två lägenheter med utrustat pentry som fungerar lika bra för en weekend som för en längre vistelse i Stockholm. Det finns fyra moderna konferenslokaler med kapacitet för upp till 55 personer.

Elite Hotel Arcadia ligger intill Tekniska Högskolans tunnelbanestation, omkring fem minuter från T-Centralen. Ta tunnelbanan eller promenera till shopping, teatrar, restauranger, barer och caféer. Det tar omkring 20 minuter att gå från hotellet till Stureplan eller Östermalmstorg.

Ett stenkast härifrån finns Östra Station med bussar till Djurgården, Skansen, Gröna Lund, Junibacken, Odenplan, Solna och Frösunda. Hotellet ligger nära legendariska Stadion, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Musikhögskolan och Arkitekturhögskolan. Motionsspår finns i Lill-Jansskogen och på Gärdet. Kommer du med bil är närmsta avfart Norrtull mot Valhallavägen.

Bekvämligheter

Gym
Parkering
Djur
Relax
Restaurang
Miljömärkt

Våra rum