Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell på Kungsholmen

Fasaden av Elite Hotel Adlon

Kungsholmen är en mysig stadsdel i Stockholms innerstad som har allt. Här finns mängder med restauranger, härlig shopping och underbara promenadstråk längs vattnet. Bo på ett av våra Elite-Hotell precis vid Kungsholmen där du kan njuta av en härlig atmosfär och service i världsklass.

Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
779Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett hotell på Kungsholmen

På Elite Hotels har vi flera hotell nära Kungsholmen som du kan nå med endast några minuters promenad. Oavsett vilket hotell du övernattar på kommer du alltid att vakna upp till en stor frukostbuffé och starta dagen på bästa vis.

Elite Hotel Adlon ligger precis vid Kungsbron som du vandrar över för att komma till underbara Kungsholmen. Elite Hotel Adlon är ett anrikt hotell som ligger i en byggnad från 1884 och har mysigt inredda rum där du kan trivas. Med sitt läge mitt emot centralstationen bor du centralt och har nära till bussar, tåg och tunnelbana och kan enkelt upptäcka hela Stockholm. Blir du hungrig finns gastropuben The Bishop Arms precis utanför dörren där det serveras god mat och öl i en engelsk pubmiljö.

På Elite Palace Hotel bor du i moderna och stilrena rum mitt i Vasastan. Du når Kungsholmen med en kort promenad längs St. Eriksgatan. Passa på att upptäcka alla små butiker, caféer och restauranger som denna gata har att erbjuda! Palace har ett stort gym och spa med pool, hydromassagepool och bastu för de stunder du vill ta hand om dig själv lite extra. Ett tips är att boka en lyxig massage eller någon annan härlig spabehandling.

Mycket att upptäcka på Kungsholmen

Kungsholmen, som även kallas för Västermalm, är en stadsdel med mycket att upptäcka. Ett tips är att ta en promenad runt ön och njuta av fantastiska vyer vid Fredhällsklipporna. Längs Norr Mälarstrand finns många underbara restauranger precis vid vattnet och är det shopping du är ute efter ska du besöka Västermalmsgallerian på Fridhemsplan.

Är du på jakt efter ett hotell på Kungsholmen? Boka ditt boende hos oss på Elite Hotels!