Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotel Bishops Arms, Lund

Fasaden av Hotel Bishops Arms med Lund i bakgrunden

Om Hotel Bishops Arms i Lund

St Petri Kyrkogata 7, 222 21 Lund
7,6/10

Hotel Bishops Arms i Lund återfinns på ett av stadens bästa lägen på bekvämt gångavstånd från centralstationen. Här finns moderna och trivsamma hotellrum samt gastropuben The Bishops Arms.

3-stjärnigt hotell
39 rökfria rum
DUX-sängar
Mysig inredning och atmosfär
Familjevänligt
The Bishops Arms
Frukost serveras på puben
Miljömärkt

Från vecka 20 och fram till sommaren 2025 kommer vi att expandera hotellet till den intilliggande fastigheten. Vi ser fram emot att fortsätta att välkomna er gäster som vanligt under den perioden. Vänligen notera att det kan förekomma en viss mängd buller under vissa tidsperioder, vi hoppas att ni har överseende med detta. Vi ser fram emot att få visa upp slutresultatet för er!

Inspirationen till Hotel Bishops Arms koncept kommer från de engelska värdshusen på landsbygden där mat, dryck och logi kombineras på ett gemytligt sätt. Hotellen har ingen reception utan man checkar in direkt i puben och pubpersonalen hjälper dig med dina önskemål.

Den klassiska fastigheten färdigställdes 1919 och har en unik charm. Rummen är fördelade på fyra våningar och varierar mycket i storlek och utformning. Hotellrummen under taknockarna på översta våningen erbjuder en fantastik utsikt över Lunds stadskärna. Här kommer du att kunna sova ut i våra sköna DUX-sängar och äta gott i gastropuben The Bishops Arms.

På vårt systerhotell Elite Hotel Ideon finns faciliteter såsom gym och konferenslokaler. Hotellet har inget bagageutrymme, vi rekommenderar istället förvaringsskåpen på Lunds centralstation. 

Elite Hotels Rewards

Som medlem i Elite Hotels Rewards får du tillgodoräkna dig övernattningar och poäng för ditt rum på Hotel Bishops Arms samt restaurangcheck tillhörande din nivå. Däremot gäller inte övriga medlemsförmåner.

In- och utcheckning

Vänligen observera att in- och utcheckning sker i The Bishops Arms puben, under pubens öppettider. Se aktuella tider under ”Tjänster".

Bekvämligheter

Bar
Parkering
Djur
Restaurang

Våra rum