Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens på Elite Hotels

Ett vackert konferensrum med naturligt ljusinsläpp och grönska utanför fönstret, blå sammetsstolar och en stor blombukett på bordet

Vi erbjuder moderna konferenslokaler över hela Sverige. Välkommen att boka ert nästa möte, kongress, mässa eller föreläsning hos oss i unika lokaler med den senaste tekniken.

 

UPPTÄCK VÅRA FINA KONFERENSANLÄGGNINGAR

Inspirerande konferenser, storslagna event, lyckade möten och kongresser. Hos Elite Hotels finns moderna lokaler för alla tillfällen. Upptäck våra fina konferensanläggningar i Sverige där ni kan konferera i inspirerande miljöer och njuta av utsökta måltider och service i toppklass.

Upplev atmosfären på våra anrika hotell med originaldetaljer, eller stig in ett av våra nya innovativa hotell med många våningar och milsvid utsikt. Här finns konferenslokaler för kreativa sinnen, för analys och beslut, och salar för minnesvärda ögonblick som fest & eventbröllop och bankett. 

Våra erfarna mötesrådgivare finns vid din sida från det första mötet till avresan. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ert möte och kan hjälpa till att boka middagar, föreläsningar och aktiviteter. Vi samarbetar med flera professionella aktörer, exempelvis med Next Level Group och Skillspartner som kan hjälpa till med inspirerande föreläsningar och event. Dessutom kan vi arrangera värdefulla teambuilding-aktiviteter både på konferensanläggningen och i närheten av hotellet.

Mat och dryck är en viktig del av konferensupplevelsen. Våra hotell erbjuder restauranger av hög kvalité och kan ordna allt från exklusiva middagar till trevliga mingelbufféer och luncher. Många av våra hotell ligger även i anslutning till vår trevliga gastropub The Bishops Arms som kan arrangera dryckesprovningar och quiz i samband med ert möte. Vår konferensfika är ett populärt inslag vid våra konferenser. Här kan våra konferensdeltagare fylla på med energi och njuta av hembakat fröknäcke, härliga smoothies, sötsaker och mycket mer.

 

LYCKADE KONFERENSER OCH MÖTEN

Bra planering är en viktig förutsättning för ett lyckat möte. Vi hjälper dig gärna att planera ditt event från idé till färdig lösning, så att alla detaljer leder till en minnesvärd upplevelse.  

Våra erfarna mötesrådgivare finns vid din sida från det första mötet till avresan. Vi hjälper gärna till att boosta eventet med en rolig aktivitet, föreläsning, utsökt lunch, middag eller after work. 

Ring och boka konferens på 0771-788 789 eller skicka en förfrågan till oss. Det går lika bra att kontakta hotellet direkt, se alla våra konferensanläggningar nedan.

LOKALER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Välj hotell eller stad