Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens på Elite Hotels

Ett vackert konferensrum med naturligt ljusinsläpp och grönska utanför fönstret, blå sammetsstolar och en stor blombukett på bordet

Vi erbjuder moderna konferenslokaler över hela Sverige. Välkommen att boka ert nästa möte, kongress, mässa eller föreläsning hos oss i unika lokaler med den senaste tekniken.

Inspirerande konferenser, storslagna event, lyckade möten och kongresser. Hos Elite Hotels finns moderna lokaler för alla tillfällen. Upptäck våra fina konferensanläggningar i Sverige där ni kan konferera i inspirerande miljöer och njuta av utsökta måltider och service i toppklass.

Upplev atmosfären på våra anrika hotell med originaldetaljer, eller stig in ett av våra nya innovativa hotell med många våningar och milsvid utsikt. Här finns konferenslokaler för kreativa sinnen, för analys och beslut, och salar för minnesvärda ögonblick som fest & eventbröllop och bankett. 

Våra erfarna mötesrådgivare finns vid din sida från det första mötet till avresan. Vi hjälper gärna till att skräddarsy ert möte och kan hjälpa till att boka middagar, föreläsningar och aktiviteter. Vi samarbetar med flera professionella aktörer, exempelvis med Next Level Group och Skillspartner som kan hjälpa till med inspirerande föreläsningar och event. Dessutom kan vi arrangera värdefulla teambuilding-aktiviteter både på konferensanläggningen och i närheten av hotellet.

Mat och dryck är en viktig del av konferensupplevelsen. Våra hotell erbjuder restauranger av hög kvalité och kan ordna allt från exklusiva middagar till trevliga mingelbufféer och luncher. Många av våra hotell ligger även i anslutning till vår trevliga gastropub The Bishops Arms som kan arrangera dryckesprovningar och quiz i samband med ert möte. Vår konferensfika är ett populärt inslag vid våra konferenser. Här kan våra konferensdeltagare fylla på med energi och njuta av hembakat fröknäcke, härliga smoothies, sötsaker och mycket mer.

Skicka Bokningsförfrågan

LOKALER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Välj hotell eller stad

Elite Hotel Brage, Borlänge

I samarbete med Meetings by Cospace kan du via Elite Hotel Brage boka din konferens. Med 7 lokaler och plats för 1 - 70 personer tar vi emot er i samma byggnad som hotellet.

Läs mer
Stolar och ett långt konferensbord i vackert inredd lokal

Elite Hotell Mårtenson, Halmstad

På Elite Hotell Mårtenson i centrala Halmstad erbjuds en mötesplats utöver det vanliga. Här finns sex trivsamt inredda mötes- och konferenslokaler som erbjuder rum för både mindre och större möten. Välkommen till att boka din nästa konferens i Halmstad!

Läs mer
Konferensrum med träbord, mörka stolar, stora fönster med havsutsikt

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg

De flesta av våra konferensrum ligger på 5:e våningen i hotellet där också konferenscaféet Bryggan finns. Alla dessa rum har tillgång till en härlig balkong. Resterande lokaler finns i vårt glastorn, som erbjuder 180 graders utsikt över staden, eller i anslutning till lobbyn på entréplanet.

Läs mer
Konferensrum med skolsittning, gulddetaljer, stora fönster och blå matta

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Elite Hotel Mollberg har en konferensavdelning bestående av grupprum och konferenslokaler som kan ta emot upp till 85 mötesdeltagare. Den största lokalen, Peter Mollbergsalen, ligger i anslutning till restaurangen vilket erbjuder strålande möjligheter till mingelevents. Resterande lokaler är placerade i hotellets källare.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, ljusa väggar, grönmönstrad matta, stora fönster

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Elite Hotel Esplanade erbjuder tre flexibla mötes- och konferensrum med plats för upp till 50 personer i den största lokalen. Rummen är utrustade med den senaste tekniken och kan anpassas efter behov och önskemål. Med fem minuters gångavstånd från Malmö Central är hotellet en utmärkt samlingspunkt för möten, konferenser och fester med mat och logi.

Läs mer
Stor lokal med gulddetaljer, kristallkrona, röda väggar och mörka stolar uppradade

Elite Stadshotellet, Växjö

Vi har konferenssalar för både stora och små grupper. Från det mindre sällskapet på 10 personer till möjligheten att ta emot 200 gäster i Stora Salen. Samtliga konferensrum är utrustade med wifi och fast internet, projektor och duk, blädderblock, whiteboard, block, pennor och isvatten. Vi kan också tillhandahålla högtalaranläggning, bärbar mikrofon, talarstol, och tv. Har du ytterligare önskemål hjälper vi självklart till även med detta.

Läs mer
Rund byggnad med stora fönster och upplyst entré fotad i skymning

Elite Park Hotel, Växjö

Elite Park Hotel erbjuder oanade möjligheter för såväl stora kongresser som mindre konferenser, seminarier och styrelsemöten. Hos oss finns 21 välutrustade lokaler, flera av lokalerna erbjuder mötes- och konferensmöjligheter för stora möten. Dessutom finns 11 grupprum som passar perfekt för mindre möten och sammanträden. Vår foajé på totalt 1100 kvm ger också utmärkta möjligheter för utställningar och mässor.

Läs mer
Rum med uppdukad fika, vita dukar, ljusblå väggar

Elite Plaza Hotel, Malmö

Tre av våra konferenslokaler samlas kring en gemensam mingelyta där vi serverar en härlig konferensfika. Gripen kan öppnas upp mot loungen och matsalen, vilket erbjuder strålande möjligheter till mingelevents.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, brunt bord, stora fönster och tv-skärm

Ad Astra by Elite, Södertälje

Ad Astra by Elite erbjuder 12 luftiga, ljusa och vackra lokaler med modern teknik. Även om tekniken är viktig är det människorna som är viktigast. Därför har vi en egen stab med konferenspersonal som finns till hands inför, under och efter ert möte.

Läs mer
Höghus i glas med vita detaljer och blå himmel

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower erbjuder åtta flexibla mötes- och konferenslokaler, utrustade med den senaste tekniken samt kapacitet för 2-130 personer. I anslutning till mötesrummen finns ett inbjudande konferensområde där vi dukar upp mat och fika till pauser och mingel. På översta våningen finns två unika lokaler som är lämpade för styrelsemöten, event, mingel och fester. Lokalerna the View och the Club har exklusiv inredning och en spektakulär utsikt över Stockholm.

Läs mer
Närbild på entrén till Västerås kongress

Västerås kongress, Västerås

På Västerås Kongress finns moderna lokaler för alla tillfällen. Hos oss kan ni konferera i inspirerande miljöer och njuta av utsökta måltider och service i toppklass.

Läs mer
Stor tegelbyggnad fotad framifrån, med gångväg som leder till entrén

Elite Hotel Mimer, Umeå

Vi erbjuder sammanlagt fyra konferenslokaler i varierande storlek, alla med anor från tidigt 1900-tal inklusive en festsal med kapacitet för upp till 150 personer. Våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Läs mer
Svart reception med gulddetaljer, blå fondvägg, svart- och vitmönstrat golv

Elite Hotel Academia, Uppsala

Vi erbjuder tio moderna konferenslokaler med kapacitet för upp till 160 personer. Samtliga lokaler har ett härligt ljusinsläpp och modern konferensteknik. På våning 11 hittar ni vår unika lokal Panorama där ni kan konferera i lugn och ro med fantastisk utsikt över Uppsala.

Läs mer
Konferensrum med biosittning, grå stolar, vita väggar och projektor

Elite Palace Hotel, Stockholm

Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med stora ytor. Våra spännande lokaler ger dig alla möjligheter att skapa intressanta möten. Hotellet erbjuder 11 ljusa och bekväma lokaler samt egen konferensreception. Vi hjälper dig att få lokalen möblerad och utrustad efter dina önskemål. Här finns gott om plats för både stora konferenser och små möten.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, grå stolar och rostbruna gardiner

Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik

Vi erbjuder moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 155 personer. Alla våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Läs mer
Konferenssal med biosittning, röda stolar, tv-studio, projektor

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Arrangera inspirerande möten i en avkopplande miljö. Hotellet erbjuder ett helt konferensplan med 13 konferensrum och bemannad konferensreception, här finns väl tilltagna ytor för mingel och utställning.

Läs mer
Konferensrum med ö-grupper, trägolv och vita väggar

Elite Hotel Savoy, Malmö

Alla våra konferenslokaler är nyrenoverade och försedda med den senaste tekniken. Stora och Lilla salen utgör en del av hotellets festvåning, JF Horn återfinns en trappa ner precis ovanför receptionen.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, mörkbrunt bord, röda stolar och blå väggar

Elite Hotel Stockholm Plaza, Stockholm

Våra härliga konferenslokaler är belägna på entréplan. De eleganta salarna är ljusa och välutrustade och tar upp till 50 konferensgäster. Här kan du ha konferenser, styrelsemöten och middagar i sober miljö. Alla lokaler är lugnt belägna med stora fönster ut mot David Bagares gata.

Läs mer
Konferensrum med u-sittning, vita bord, vita väggar och grå matta

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

På Elite Hotel Arcadia kan du arrangera möten för upp till 55 personer. Hos oss är du alltid i centrum och vi gör allt för att dina mötesdagar ska bli så bra som möjligt. Våra 4 konferenslokaler ligger på entréplan med ljusa fönster ut mot trädgårdens lugna sida. Ni finner även stora ytor i anslutning till lokalerna för grupparbeten samt fika pauser.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, gröna stolar och brunt träbord

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Våra komfortabla mötesrum finner ni på våningen under entréplan. Här kan ni konferera ostört mitt i centrum. Konferensrummen är lugnt belägna med stora fönster in mot konferensloungen. Våra mötesrum har en kapacitet på upp till 12 personer och passar perfekt för mindre konferenser och snabba möten.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, mörkbrunt bord, blå stolar och vita väggar

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Elite Eden Park Hotel är ett perfekt val för mindre möten. Hotellet erbjuder två mötessviter med balkong och utsikt över den vackra parken Humlegården. Här konfererar ni i en inspirerande miljö upp till 8 personer. Mötessviterna har en separat soffgrupp där fikapauser kan intas. Lunch och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets populära restaurang Miss Voon.

Läs mer
Innergård med fåtöljer och blå pelare

Elite Plaza Hotel, Göteborg

Elite Plaza Hotel ligger på Västra Hamngatan i hjärtat av Göteborg men avskilt i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan. De 8 vackra och annorlunda lokalerna bär alla på en glansfull historia.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, ovalt bord, mörka fåtöljer och grå matta

Elite Stadshotellet, Västerås

Hotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås och vi har genom åren som gått tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål. Hotellets åtta konferenslokaler kombineras i fin gammal jugendstil med modern teknik. Vissa går att öppna upp dörrar emellan så det blir ett ”flöde” för t.ex. mässor. Hotellet har inga grupprum men det finns gott om utrymmen med soffgrupper och liknande som använts flitigt av konferensgäster till grupparbeten.

Läs mer
Ljus lokal med fåtöljgrupper, vita väggar, röda mattor och valv

Elite Stora Hotellet, Jönköping

Våra lokaler är luftkonditionerade och modernt utrustade med flexibla whiteboard, projektordukar, LCD-projektor (ingår i huvudlokal) och blädderblock på skenor, OH-projektor, TV/video, Wifi, block och pennor samt vatten. Vi tillhandahåller också CD-spelare, talarstol, högtalartelefon (avgift), högtalaranläggning (avgift). Har Ni andra önskemål ordnar vi givetvis detta.

Läs mer
Våningshus och större byggnader fotade ovanifrån i skymning

Conventum, Örebro

Söker du den perfekta mötesplatsen? Kom till Conventum i Örebro. Vi håller mötestraditionen vid liv genom att erbjuda en unik och modern multiarena öppen för alla typer av möten och event.

Läs mer
Konferensrum med styrelsesittning, ljusa väggar, upplyst tak, valv och mörkt golv

Elite Stora Hotellet, Örebro

Med lokaler för upp till 300 personer på Elite Stora Hotellet Örebro har vi alla möjligheter att anordna olika sorters möten. Allt från mindre möten till större arrangemang och mässor.

Läs mer
Stor och ljus konferenssal med skolsittning, takfönster, stuckaturer och trägolv

Elite Grand Hotel, Norrköping

Vi erbjuder tolv konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer. Alla med anor från tidigt 1900-tal i härlig hotellmiljö, förutom vår vackra sal Bankiren som ligger ett stenkast från hotellet på Drottninggatan.

Läs mer
Stor konferenslokal med biosittning och röd heltäckningsmatta

Elite Hotel Ideon, Lund

Elite Hotel Ideon erbjuder 9 lokaler för olika tillfällen anpassade efter dina önskemål. Här finns även en rymlig och trevlig konferenslobby som passar bra till mingel och mindre mässor.

Läs mer
Stora sal med många stolar

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Elite Park Avenue Hotel är ett av Göteborgs största konferenshotell. Vi erbjuder 24 flexibla lokaler med kapacitet för 2-700 personer. Hos oss finns oändliga möjligheter att arrangera minnesvärda konferenser, fester och event.

Läs mer
Konferensrum med runt bord, randiga stolar och stora fönster

Elite Stadshotellet, Luleå

Vi erbjuder nio unika konferenslokaler med kapacitet för upp till 200 personer. Våra mötesrum har anor från tidigt 1900-tal och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Läs mer
Stort konferensrum med skolsittning, upplyst tak med gulddetaljer och mörkt golv

Elite Stora Hotellet, Linköping

Vi erbjuder tre vackra lokaler i centrala Linköping med kapacitet för upp till 130 personer. Våra möteslokaler har anor från 1850-talet och är olika i både utförande och storlek. De är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Läs mer
Konferensrum med skolsittning och många fönster

Hotel Bishops Arms, Strängnäs

Hotel Bishops Arms i Strängnäs erbjuder två trevliga konferenslokaler för upp till 100 personer. Lokalerna lämpar sig för både styrelsemöten, utbildningar, mingel, fest, event och mycket mer. Här finns all den utrustning som krävs för ett lyckat möte. Hotel Bishop Arms ligger centralt i Strängnäs, bara 50 minuter med tåget från Stockholms Central.

Läs mer
Konferenssal i u-sittning med röda väggar

Elite Hotel Knaust, Sundsvall

I vacker hotellmiljö med anor från sent 1800-tal erbjuder vi 12 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 130 personer. Varmt välkommen att konferera hos oss!

Läs mer
Konferenssal med fina dekorationer och många sittplatser

Elite Grand Hotel, Gävle

Vi erbjuder nio konferensrum i varierande storlek med kapacitet för upp till 130 personer, alla med anor från tidigt 1900-tal. Våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Läs mer

BOKA KONFERENS PÅ HOTELL

Inspirerande möten och service i toppklass. På Elite Hotels ger vi ditt företag en förstklassig konferensupplevelse utöver det vanliga. Våra hotell ligger alltid i nära anslutning till kommunikationer och är lätta att ta sig till för dig som är på resande fot. Våra lokaler är luftiga, anrika och utrustade med all teknik ni behöver för att hålla er konferens.

TA HJÄLP AV VÅRA MÖTESRÅDGIVARE

Våra mötesrådgivare finns vid din sida från första mötet och ända till avresan. Vi finns här för att underlätta schemaupplägg, mötesstruktur och för att boka teamaktiviteter, banketter eller middagar. Vi samarbetar också med flera aktörer som kan arrangera givande upplägg både på och i närheten av hotellet. Kanske har ni någon särskilt idé om hur ni vill avsluta kvällen?

TILLMÖTESGÅENDE PERSONAL

Låt vår tillmötesgående personal ta hand om er och låt kreativitet, teamaktiviteter och analyser frodas i vår behagliga miljö. Vi erbjuder modern teknik, lunch- och middagspaket och konferensfika och hjälper gärna till att lägga upp en bra mötesstruktur. Avrunda kvällen med en fest i våra underbara festlokaler eller anlita oss för en rolig eftermiddag med teamaktiviteter och restaurangbesök. Varför inte besöka The Bishops Arms för ett roligt quiz på kvällen?

  • Modern teknikutrustning
  • Lunch- middags- och fikapaket
  • Mötesrådgivare
  • Nära kommunikationer
  • Möjlighet till övernattning
  • Teamaktiviteter

Våra lokaler är rymliga och ger plats åt innovativa idéer och sprudlande inspiration. Här flyter era möten, workshops och seminarier på med våra flexibla scheman och tillmötesgående personal.

EN SKRÄDDARSYDD KONFERENSUPPLEVELSE

Koncentration och arbetsro i kombination med god mat, dryck och mingel brukar vara det våra kunder efterfrågar när de bokar konferens hos oss. Vi ser till att ge ert företag god service i anrika lokaler och hjälper er med att skräddarsy ert schema för att passa er på bästa vis. Mingelbufféer, luncher och middagar – gärna med en energipåfyllning med fika däremellan.

Välkommen att boka våra hotell för konferens redan idag. Låt oss ta hand om er!