Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Stadshotellet, Luleå

Elite Stadshotellet i skymning och trafikbelysning utanför

Upptäck vårt hotell i Luleå

Storgatan 15, 972 32 Luleå
8,4/10

Mitt i centrala Luleå ligger detta anrika hotell från 1903, med ståtlig entré och vacker festsal i fransk renässansstil. Vårt hotell i Luleå erbjuder smakfullt inredda rum, gym, parkering, lunchrestaurang och gastropub.

4-stjärnigt hotell
159 rökfria rum
Trevlig lobbybar
Unik festlokal
The Bishops Arms
Garage med motorvärmare
Elbilsladdning
Miljömärkt

Anrika Elite Stadshotellet ligger centralt beläget vid vackra Stadsparken i Luleå. Med det centrala läget och sin charm är Elite Stadshotellet ett utmärkt val för dig som letar hotell i Luleå. Här bor du med närhet till stadens utbud och har shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Hotellet erbjuder 159 smakfullt inredda hotellrum för en trivsam vistelse. Här finns även mötes- och konferenskapacitet för upp till 200 personer. Samt vackra lokaler för fest och event. 

Med anor från tidigt 1900-tal stoltserar Elite Stadshotellet med en av Norrlands bäst bevarade festsalar – Festivitetssalen med glittrande ljuskronor och strukturer. Här serveras även hotellets frukostbuffé varje morgon, så du kan starta dagen på bästa sätt i en vacker och avkopplande miljö.

Hos oss kan du avnjuta vällagad mat och dryck i vår omtyckta gastropub The Bishops Arms eller varför inte träna på vårt eget gymmet som ligger i anslutning till lobbyn.

Oavsett om du besöker oss som affärsgäst eller för en avkopplande weekend så kan vi lova en minnesvärd upplevelse på vårt fina hotell i Luleå.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Djur
Parkering
Miljömärkt
Gym
Room service

Våra rum