Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Konferens och möten i Växjö

Stor lokal med biosittning och trädetaljer

Större konferenser med skräddarsydda lösningar och mycket engagemang är något som Växjö gjort sig känt för. Genom åren har Växjö stått värd för många olika sorters evenemang. EU-ministermöten, melodifestivaler, partikongresser och stora idrottstävlingar är bara några exempel. Med småländsk klurighet och många entreprenörer ger vi dig både valmöjligheter och flexibilitet.

I Växjö finns två av våra hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av regionens viktigaste mötesplatser belägen mitt i centrum intill den lummiga Teaterparken. Här finns ett stort antal konferenslokaler i olika storlekar i ljus och modern stil. Den största lokalen kan ta upp till 800 personer.  

Det andra Elitehotellet i Växjö, Elite Stadshotellet, har anor från mitten av 1800-talet och ligger på bästa läget i centrum vid Stortorget på 100 meters avstånd från centralstationen. Konferensvåningen är liksom hotellet i övrigt pampig i sin karaktär, stilen är klassisk och atmosfären är anrik.

Båda våra anläggningar i Växjö är miljödiplomerade i enlighet med Växjös gröna profil och ligger på gångavstånd från varandra.