Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Konferensrum med styrelsesittning, ljusa väggar, grönmönstrad matta, stora fönster

Konferens & möten

I hjärtat av Malmö, i de pittoreska kvarteren intill Lilla Torg, ligger vår eleganta mötesplats och designhotel, Elite Hotel Esplanade. Här finns tre konferensrum för upp till 50 personer, service i toppklass och restaurang Quan som erbjuder en sofistikerad mix av rätter med lite koreanskt, lite kinesiskt, lite japanskt och lite vietnamesiskt. Hotellet ligger ca fem minuters promenad från Centralstationen.

Malmö

Elite Hotel Esplanade

Elegant mötesplats i kvarteret Rosen

  • 50 personer
  • 3 rum
  • Största lokalen: 50 kvm
  • Modernt och elegant
  • Allt under ett tak
  • Nära Malmö Centralstation
Eller ring oss på  040 66 44 840

Skräddarsy efter dina behov

Våra tre mötes- och konferensrum är stilrent möblerade och utrustade med den senaste tekniken. Karakteristiska tegelväggar och fint ljusinsläpp från fönstren skapar en inbjudande och luftig stämning.

Lokaler
Julia 25 Kvm - - - - 8 -
Nina 25 Kvm 15 - 12 - 10 -
Sophia 50 Kvm 50 30 24 - 22 30
Lokaler
Julia

Modern lokal som är utmärkt för styrelse- och teammöten upp till 10 personer. Här finns ett styrelsebord och sköna fåtöljer, härligt dagsljus och fondvägg i tegel som påminner om fastighetens historia. I lokalen finns stor TV för att t.ex visa presentationer.

8
25
8
Nina

Modern lokal med flexibla möbleringsmöjligheter som passar perfekt för det mindre mötet. Härligt dagsljus och charmig tegelvägg ger personlighet till lokalen.

15
25
15
12
10
Sophia

Vår största lokal med plats för upp till 50 personer där vi kan anpassa möblering efter önskemål. Här finns projektor med duk, stora fönster längs ena sidan som ger härligt ljusinsläpp och detaljer så som tegelfondvägg påminner om fastighetens historia.

50
50
50
30
24
22
30