Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Skansen

Hotellrum med frukostbricka

Ta med hela familjen på en underbar semester till Stockholm och besök den vackra parken Skansen! Bo hos oss på Elite Hotels som har flera hotell nära Skansen som du enkelt tar dig till med en promenad eller kollektivtrafik som finns precis utanför dörren. På alla våra hotell ingår en stor frukostbuffé som är den bästa starten på dagen. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och din familj till en weekend ni kommer att minnas.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1303 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
793 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
1009 SEK/Natt Priset avser 2024-09-08
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Carolina Tower, Stockholm

Eugeniavagen 6, Solna, 171 64 Stockholm
Medlemspris
984 SEK/Natt Priset avser 2024-07-23
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
1044 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
911 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Palace Hotel, Stockholm

St Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm
Medlemspris
929 SEK/Natt Priset avser 2024-09-01
Mer om hotellet

Bo på ett av våra hotell nära Skansen i Stockholm

Skansen i Stockholm är friluftsmuseet och djurparken som funnits sedan 1891. Här kan du upptäcka svensk historia med alla gamla stugor som visar hur det såg ut i Sverige på 1800-talet, Sveriges mest fantastiska djur och mat med inspiration från olika landskap. För de allra minsta finns Lill-Skansen med bland annat kaniner, katter, getter och hästar. För de mer våghalsiga är ett besök på Skansenakvariet att rekommendera med krokodiler, ormar och spindlar samt en inhägnad med lemurer du får passera genom. Här finns något för alla och bor bäst gör ni hos oss på Elite Hotels!

Välkommen till oss på Elite Hotels!

När du ska besöka Stockholm med familjen ska ni bo på ett av Elite Hotels hotell när Skansen. 

  • Elite Hotel Arcadia – Elite Hotel Arcadia ligger mitt i centrala Stockholm med buss 67 som stannar precis utanför dörren och tar dig direkt till Skansen. Här finns rymliga rum med plats för hela familjen. 
  • Elite Hotel Adlon – Detta charmiga hotell ligger på Vasagatan en kort promenad från spårvagnen som stannar utanför Skansen. Hotellet ligger dessutom precis vi Centralstationen så härifrån är det lätt att ta sig runt för att upptäcka hela Stockholm.
  • Elite Eden Park Hotel – Precis vid Humlegården på Stureplan hittar du Elite Eden Park Hotel med moderna rum och en härlig atmosfär. Vandra längs Strandvägen för nå Skansen eller hoppa på spårvagnen.

Boka ett av Elite Hotels hotell nära Skansen!

Flera hotell nära Skansen

Vi erbjuder flera hotell nära Skansen med fina hotellrum, en bra frukostbuffé och exklusiva restauranger. Boka ett av våra rymliga familjerum eller koppla av i ett av våra klassiska dubbelrum. Vi erbjuder hotellrum av flera olika stilar och storlek så att du kan välja att bo där det passar dig bäst.

Skansen invigdes redan år 1891 och är idag ett av Stockholm mest populära besöksmål. På detta levande friluftsmuseum kan du lära dig med om hur svenskar levde förr och besöka olika hus, varav några är så gamla som från 1300-talet. För barnen finns gott om saker att göra. Delta i en workshop eller lär er att baka bröd på traditionellt sätt. Utöver Skansens viktiga kulturarv finns här även en djurpark med svenska lantbruksraser och ett spännande forskningscenter kring Östersjöns djurliv och ekosystem.

Bo nära Skansen tillsammans med hela familjen och njut av en mysig familjesemester tillsammans på ett av våra klassiska hotell i huvudstaden. Från våra hotell nära Skansen kan du enkelt promenera till parken eller ta spårvagnen hela vägen ut till Djurgården där friluftsmuseet ligger. Spendera en härlig dag på Skansen tillsammans med vänner, familj eller partner och avsluta dagen i en skön hotellsäng. Vi hjälper gärna till att boka till en middag i en av våra restauranger och kan ordna room service med läckra rätter direkt till ert hotellrum. Välkommen att boka er nästa vistelse på Skansen i kombination med ett minnesvärt hotellbesök i Stockholm.