Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Drottninggatan Stockholm

Frukostbricka på grön soffa med frukost, kaffe och juice

Välkommen till Drottninggatan som är Stockholms shoppingmecka! Bo på ett av våra hotell vid Drottninggatan i Stockholm med storstaden precis utanför dörren. Elite Hotels har flera hotell i närheten och vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1303 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
793 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
911 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet

Boka ett hotell i Stockholm vid Drottninggatan

På Elite Hotels har vi framförallt tre hotell nära Drottninggatan i Stockholm. Från hotellen är det promenadavstånd till Stockholms mest kända shoppinggata.

Elite Hotel Adlon är det anrika hotellet som ligger rakt över gatan från centralstationen. Här bor du centralt och tar dig enkelt till Drottninggatan med några minuters promenad. Elite Hotel Adlon är det perfekta utgångsläget för en weekend i Stockholm. Blir du hungrig finns gastropuben The Bishop Arms precis vid stationen.

Elite Palace Hotel i Vasastan är det moderna hotellet med stort gym och en härlig spaavdelning. Här bor du i moderna rum som är smakfullt inredda och bjuder in till avkoppling efter en dag på stan. Det tar endast några minuter att nå toppen av Drottninggatan som ligger vid Observatorielunden.

Elite Hotel Stockholm Plaza ligger i hjärtat av Stureplan på Birger Jarlsgatan. Även härifrån kan du gå till Drottninggatan på några minuter. Precis vid Plaza finns två restauranger med underbar mat som du måste prova när du är på besök: Vassa Eggen Steakhouse och Tako.

Stockholms shoppinggata: Drottninggatan

Drottninggatan är Stockholms mest centrala gata och ser i princip likadan ut idag som den gjorde på 1600-talet när den anlades. Är du på besök i Stockholm är det ett måste att vandra längs denna gata! Här finns mängder av klädbutiker, souvenirbutiker och restauranger. Glöm inte att titta ner på asfalten där berömda Strindbergcitat har satts upp i rostfritt stål!

Varmt välkommen att boka ditt hotell vid Drottninggatan här på Elite Hotels!

På Elite Hotel ingår alltid följande:

  • Serviceinriktad personal
  • Stor frukostbuffé
  • Gratis WiFi
  • Kuddmeny