Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Tele2 Arena i Stockholm

Hotellrum med soffa, golvlampa och fönster med havsutsikt

Var med där det händer och upplev Tele2 Arenans 600 digitala skärmar, skjutbara tak och fantastiska evenemang. Våra hotell i Stockholm finns alla i nära anslutning till de kommunikationer som enkelt tar dig dit. Boka ett rum på Elite Hotel redan idag!

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Tele2 Arena

Tele2 Arena är känt för sin publikvänliga atmosfär. Här har Avicii, Rolling Stones och Justin Timberlake gästat. Tele2 Arena är också en mycket omtyckt sportarena tack vare sitt skjutbara tak. Ta dig enkelt dit med tvärbana, buss eller tunnelbana. Är du det minsta osäker hur du tar dig dit? Fråga någon av oss i receptionen så guidar vi dig. Vi kan också beställa en taxi som plockar upp dig direkt utanför lobbyn.

Unna dig en helkväll på Tele2 Arena och ta dig enkelt hem till oss på Elite Hotels igen. Vi finns alltid i nära anslutning till kommunikationer och vår reception är bemannad dygnet runt. Låt vår personal göra kväll inne på ditt rum lagom till du är hemma igen, och somna skönt i våra krispiga lakan. När du vaknar väntar en rykande färsk frukost med energiladdade rätter. Kanske vill du börja dagen i vårt gym för att sedan stärka dig med frukosten efteråt?

Tele2 Arena blir en spännande helkväll

Tele2 Arena ligger söder om staden och påväg dit kan du passa på att upptäcka Södermalm. Götgatan är en av de mest välpromenerade stråken i Stockholm och erbjuder urbana, hippa barer och mysiga bokaffärer. Ta en fördrink på ett av våra hotell och upptäck Stockholms blodomlopp: tunnelbanan. Väl på Tele2 Arena väntar en spännande upplevelse med publikkapacitet på 40 000 personer.

Varmt välkommen att boka ett av våra hotell som ligger i nära anslutning till Tele2 Arena!