Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

The Bishops Arms, Västra Boulevarden

Bar med brittisk stil

Om restaurangen

The Bishops Arms är en kedja av gastropubar i autentisk brittisk pubmiljö där paneler och rekvisita kommer från gamla byggnader, antikaffärer och loppmarknader i England. Konceptet är en del av hotell- och restaurangkoncernen Elite Hotels of Sweden, som är Sveriges största privatägda hotellkedja med 31 hotell i 17 städer. Ungefär hälften av pubarna ligger i anslutning till ett hotell och andra hälften är fristående. The Bishops Arms finns idag på 40 platser över hela Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Grundpelaren i konceptet är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky. Vi tillhandahåller mellan 100 - 300 flasköl samt 22 - 35 olika fatöl, som till stort del representeras av svenska och utländska mikrobryggerier.

Vi erbjuder även ett noggrant utvalt högkvalitativt vinsortiment bestående av kända varumärken till ett förmånligt pris.

All personal är välutbildad och kunnig för att kunna guida våra gäster genom det breda sortimentet.

Maten som serveras håller hög standard och är en annan central del i konceptet. På menyn hittar man husmanskost och klassiska pubrätter som högrevsburgare och fish n’ chips. Vi lägger stor vikt vid att skapa maträtter med lokala råvaror som bas. Vi skräddarsyr även menyer på förfrågan.

Varje pub sätter sin egen meny utefter de lokala råvaror som finns tillgängliga och vad som efterfrågas på den lokala marknaden.

Boka bord

Välj ett datum
Kontakta restaurangen direkt för bokning
Vi kan inte slutföra din bokning just nu.
Bokningsreferens

Tack för din förfrågan! Vi återkommer till dig inom kort.

Öppettider

Måndag: 16.00-22.00
Tisdag-torsdag: 16.00-23.00
Fredag-lördag: 16.00-00.00
Söndag: 16.00-22.00

Hitta hit

The Bishops Arms, Västra Boulevarden Västra Boulevarden 7 291 32 Kristianstad