Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Karriär på Elite Hotels

En receptionsdisk med en tavla föreställandes en man över

OM ELITE HOTELS

Elite Hotels är ett entreprenöriellt familjeföretag där vi värdesätter initiativförmåga, flexibilitet och en lösningsorienterad inställning. Hos oss behöver du både kunna ta initiativ och genomföra. Vi är en platt organisation där alla är med och bidrar varje dag.

För oss är service och värdskap det bästa man kan arbeta med och något vi är oerhört stolta och glada över att göra varje dag. När vi söker nya kollegor letar vi alltid efter de som delar vår yrkesstolthet och vars hjärta slår extra mycket för att leverera genuin service och exceptionella gästupplevelser.

På de här sidorna vill vi ge dig inblick i vilka vi på Elite Hotels är, hur det är att jobba hos och med oss och vad vi kan erbjuda dig som framtida kollega.

Våra hotell är alla olika. Så också våra medarbetare. Inom ramen för Elite Hotels värderingar finns det plats för stora mått av personlighet och improvisation. Att bo hos oss på Elite Hotels skall alltid vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill sprida glädje och leverera en totalupplevelse, där känslan av tradition, kvalitet och flärd genomsyrar allt vi gör.

För rätt kandidat väntar ett stimulerande och utmanande jobb i ett av Sveriges mest framgångsrika och expansiva hotellföretag. Läs mer om vår historia här

Välkommen att utforska Elite Hotels! Vi hoppas du hittar vad du söker och att vi snart hör från dig!

VARFÖR JOBBA PÅ ELITE HOTELS?

  1. Entreprenöriell hotellkedja med tydlig familjekänsla
  2. Värderingar istället för policys
  3. Stort självbestämmande för våra hotell och restauranger

VI TROR ATT FRAMGÅNG HOS OSS KOMMER AV ATT DU:

  1. Utgår från en genuin passion för service, hotell och restaurang
  2. Är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter situation och person
  3. Är resultat- och lösningsorienterad

Våra Avdelningar

Historia - från studentbostäder till unika hotellrum

Vår historia tar naturligt sin utgångspunkt i vår grundare och ägare Bicky Chakrabortys entreprenörskap och förmåga att se det som inte redan finns. 1966 kom Bicky Chakraborty från Indien till Sverige för att studera vid Stockholms universitet. Med intresse för den nya kulturen, engagerade han sig i det svenska studentlivet och valdes snart till ordförande för Stockholms Studentkår. Bicky såg möjligheten att under sommarlovet hyra ut de lediga studentbostäderna till turister, för vilka priset var en viktig faktor. Framgången var ett faktum och verksamheten omvandlades med tiden till ett aktiebolag för att kunna förvärva fler fastigheter.

Under en tid då den svenska hotellbranschen fokuserade på trendiga amerikainspirerade motell, satte Bicky siktet på äldre, anrika stadshotell med gedigna historier. ”Jag köpte de hotell som ingen annan vill ha. Slitna, nedgångna stadshotell med flagnande färg på väggar och nötta mattorberättar Bicky. Först ut i hotellportföljen var dagens Elite Stora Hotellet i Örebro, Elite Hotel Savoy i Malmö och Elite Hotel Stockholm Plaza. Med fokus på kvalitet, tradition och flärd, investerade Bicky i varsam renovering av fastigheterna för att bevara de unika miljöerna och kunna leverera den kvalitet som idag är synonymt med Elite Hotels.