Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Presentkort

Ge bort en present som blir genuint uppskattad! Vårt presentkort kan användas till allt från en frukost, en spaupplevelse, en middag på en av våra populära restauranger, en drink i baren eller en härlig övernattning på ett av våra fina hotell. Ge bort det som en födelsedagspresent, julklapp, examensgåva eller till någon du vill uppmärksamma lite extra.

HUR DET FUNGERAR

Välj själv vilket belopp du vill ladda presentkortet med och mottagaren kan sedan använda det för att betala eller delbetala en övernattning, en välsmakande måltid eller en trevlig frukost. Presentkortet är giltigt i 24 månader från köptillfället och kan lösas in på alla Elite-hotell, Ad Astra by Elite, The Wood Hotel by Elite, Vana Spa, våra egna restauranger, på Hotel Bishop Arms samt på våra uppskattade gastropubar The Bishops Arms. Vill du som företag köpa presentkort?

LÄS MER HÄR

  1. Beställ ett presentkort online eller köp det i receptionen på ett av våra hotell.
  2. Vi skickar presentkortet till vald mottagare när du handlar online. 
  3. Presentkortet kan användas på alla våra hotell och restauranger samt på Elite.se.

 

Just nu har vi något längre leveranstider än vanligt på grund av högt tryck hos Postnord. Vi rekommenderar att du beställer ditt presentkort innan den 15 december för att hinna få leverans innan jul. Kontakta oss gärna på presentkort@elite.se vid frågor.