Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Hotellobby med loungemöbler, dekorationer och stora fönster

Elite Eden Park Hotel, Stockholm

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
9,3/10

Exklusiva Elite Eden Park Hotel finner du mitt i hjärtat av Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och det livfulla Stureplan. Här erbjuds förstklassig service samt två spännande restauranger.

4-stjärnigt hotell
124 rökfria rum
Gym & Relax
Restaurang Miss Voon
Gastropub GOMA
Centralt läge
Parkering
Miljömärkt

Elite Eden Park Hotel ligger mitt i centrala Stockholm, precis intill Humlegården och det livfulla Stureplan. Elite Eden Park Hotel är ett premiumhotell med förstklassig service och personligt bemötande.

På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Elite Eden Park höjer vi nivån ytterligare. Tidlöst elegant designade rum med bästa komfort, är den perfekta inramningen för nödvändig vila efter en hektisk arbetsdag eller för en avslappnande helg. Vi har 124 rum varav fem juniorsviter och en stor svit med balkonger och utsikt över Humlegården. Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse.

På hotellets entréplan ligger den omtyckta restaurangen Miss Voon och asiatiska gastropuben GOMA. På Miss Voon kombineras smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund, ledorden fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär går igen i såväl menyn som vin- och drinklistan. På GOMA står drycken i centrum och på menyn hittas asiatisk gastropubmat. Bakom de gastronomiska upplevelserna står den välkända krögaren Jonas Svensson. Besök gärna Miss Voon och GOMA under ditt besök på hotellet.

På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Elite Eden Park har en tydlig miljöprofil och är Stockholms första LEED*-certifierade hotell. *LEED – Leadership in Energy & Environmental Design.

Bekvämligheter

Bar
Gym
Parkering
Relax
Restaurang
Miljömärkt

Våra rum