Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Hotellobby med fåtöljer och växter

Om Elite Hotel Esplanade i Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
8,6/10

I hjärtat av Malmö, bland kullerstenar och pittoreska kvarter ligger eleganta Elite Hotel Esplanade. Här bor du i rymliga rum med luftkonditionering och sängar skapade för sköna drömmar. Besök hotellets Quan som är en av Malmös populäraste restauranger.

4-stjärnigt hotell
127 rökfria rum
Luftkonditionering
Rymliga rum & elegant inredning
Mysiga kvarter intill Lilla Torg
Quan, asiatisk restaurang
Gångavstånd till Malmö C
Parkeringsgarage

I Malmös charmiga kvarter mitt i city vid Lilla torg finns vårt eleganta Elite Hotel Esplanade. Här bor du precis vid Stortorget och har gångavstånd till Malmö Centralstation samt Malmös bästa shopping, restauranger, kultur och nöjesliv. Kommer du med bil kan du parkera i hotellets privata garage.

Elite Hotel Esplanade är en internationell mötesplats med rymliga och elegant inredda rum för återhämtning eller arbete när det behövs. Alla rum är välutrustade och har vackra detaljer. Flera rum har till exempel tegelväggar som härstammar från den tid då huset byggdes och fungerade som Malmös Saluhall. Välj ett extra komfortabelt rum med bland annat espressomaskin och Smart-TV där vi på kvällen förbereder ditt rum för natten och ser till att du har allt det du behöver för en god natts sömn

Vår varma, mysiga och nyrenoverade lobby inbjuder både till en viloplats för trötta fötter i lugn miljö och affärsmöten över en kopp varm dryck.

Elite Hotel Esplanade är ett utmärkt val för resenären som uppskattar hög standard, eleganta rum och förstklassig service. Vår restaurang Quan är en av Malmös populäraste restauranger med hög stämning och en fantastisk matupplevelse från Asien. Hotellet är perfekt för en weekend eller semester i regionen med bara 40 minuters tågresa från och till Köpenhamn. Sjunk ned i lobbyns sköna soffor, pausa, arbeta eller betrakta folklivet i de mysiga kvarteren utanför fönstren. Besök hotellets gym för en aktiv stund eller ta en löprunda i närbelägna Kungsparken.

Hotellet erbjuder 127 rum med luftkonditionering samt fyra moderna konferens- och mötesrum. 

Bekvämligheter

Gym
Parkering
Djur
Restaurang
Miljömärkt
Room service

Våra rum