Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Chinateatern

Hotellobby med loungemöbler och grönska utanför

Har du en föreställning på Chinateatern inbokad? Bo på ett av Elite Hotels hotell nära Chinateatern i Stockholm där du enkelt kan ta dig till och från teatern. Välj ett av våra hotell med promenadavstånd och njut av friheten att snabbt och enkelt kunna ta dig överallt. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap för en underbar vistelse i vår vackra huvudstad.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Stockholm Plaza

Birger Jarlsgatan 29, 103 95 Stockholm
Medlemspris
749Sek Per natt
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Chinateatern

Chinateatern är en teater mitt i Stockholm vid Berzelii Park. Teatern var till en början en biograf men gick sedan över till att spela revyer och numera går det även musikaler och andra teatrar. Här har några av de största uppsättningarna gått såsom West Side Story, Grease och Cats och många fler kommer. 

Elite Hotels har flera hotell nära Chinateatern med mysiga hotellrum som är perfekta att dra sig tillbaka till efter en kväll på stan.

  • Elite Eden Park – Beläget precis vid Humlegården på Stureplan tar det endast några minuter att gå till Chinateatern härifrån. Här har du alltid tillgång till förstklassig service, fräscht gym samt restaurangen Miss Voon med asiatiska smakupplevelser.
  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Från Elite Stockholm Plaza Hotel följer du Birger Jarlsgatan som går utanför och kommer direkt till Berzelii park och Chinateatern. Ett modernt hotell med ett perfekt läge. I hotellet hittar du två restauranger: Tako och Vassa Eggen med härliga menyer.

Weekend i Stockholm

Passa på att stanna på en weekend i Stockholm när du ändå är här på teaterföreställning. Här finns mängder av shopping, restauranger av världsklass och ett pulserande nöjesliv. Bor du i Stockholm och ska på en föreställning på Chinateatern? Varför inte boka ett av våra hotell nära Chinateatern och göra en staycation?

Varmt välkommen att boka direkt här på Elite Hotels!