Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Svart reception med gulddetaljer, blå fondvägg, svart- och vitmönstrat golv

Konferens & möten

Upptäck moderna Elite Hotel Academia som med sina 10 ljusa och luftiga lokaler är den självklara mötesplatsen i Uppsala. Här finns alla förutsättningar för lyckade konferenser, möten, fester och events för både stora och små sällskap. Våra tre restauranger, skybar samt gym och bastu skapar den perfekta inramningen. Hotellet ligger på bästa läge precis intill Uppsala Centralstation, endast 18 minuter från Arlanda. På Elite Hotel Academia skapar vi förutsättningarna för inspirerande och lustfyllda möten där vårt team av mötesexperter bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse.

Uppsala

Elite Hotel Academia

Moderna lokaler för stora och små möten

  • 160 personer
  • 9 rum
  • Största lokalen: 166 kvm
  • Intill Uppsalas Centralstation
  • Skybar & 3 restauranger
  • 18 minuter från Arlanda
Eller ring oss på  018-780 99 00

Skräddarsy efter dina behov

Vi erbjuder moderna konferenslokaler med kapacitet för upp till 160 personer. Samtliga lokaler har ett härligt ljusinsläpp och modern konferensteknik. På våning 11 hittar ni vår unika lokal Panorama där ni kan konferera i lugn och ro med fantastisk utsikt över Uppsala.

Lokaler
Selma Lagerlöf 166 Kvm 160 100 - - - 96
Dag Hammarskjöld 90 Kvm 90 50 20 - - 36
Kai Siegbahn 77 Kvm 60 40 20 - - 36
Arne Tiselius 59 Kvm 50 40 20 - - 36
Allvar Gullstrand 30 Kvm 24 18 10 - - 18
Nelly Sachs 30 Kvm 24 18 10 - - 18
Elsa Beskow 36 Kvm - - - - 10 -
Panorama 34 Kvm - - - - 16 -
Mötessvit 66 Kvm - - - - 8 -
Lokaler
Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf är hotellets största konferenslokal. Lokalen är belägen mot Bäverns gränd samt har fönster från golv till tak vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns utrymme för både större konferenser, banketter och fester. Vi använder den senaste tekniken för att projicera mot två filmdukar. Det finns även möjlighet att använda både headset och mikrofon. Konferenslokalen är  delbar och går att avskilja med en vikvägg.

160
166
160
100
96
Dag Hammarskjöld

Dag Hammarsköld är en del av Selma Lagerlöfäven den en möteslokal med stora fönster och ett fint ljusinsläpp. Lokalen är belägen mot Bäverns gränd och ligger i direkt anslutning till vår konferensentré. Dag Hammarskjöld fungerar utmärkt för större konferensgrupper men även för mingel, demo och produktvisningar. Möteslokalen är utrustad med projektor och går att koppla upp via dator och ansluta med HDMI eller VGA.

90
90
90
50
20
36
Kai Siegbahn

Kai Siegbahn är en del av Selma Lagerlöf med stora fönster som bjuder på härligt ljusinsläpp. Lokalen passar den mellanstora konferensgruppen och är även ett utmärkt val för en fest eller ett event i nära anslutning till vår restaurang. Konferenslokalen är utrustad med projektor. Möjlighet finns att koppla upp dator och ansluta med HDMI eller VGA.

60
77
60
40
20
36
Arne Tiselius

Arne Tiselius har utsikt över vår innergård och ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Konferenslokalen passar utmärkt till utbildningar, workshops och föreläsningar. Möteslokalen är utrustad med projektor och dator kan anslutas med HDMI eller VGA.

50
59
50
40
20
36
Allvar Gullstrand

Allvar Gullstrand är en mindre lokal som passar en mindre mötesgrupp på upp till 20 personer. Rummet är belägen mot innegården och har stora fönster som släpper in naturligt ljus. Möteslokalen är modernt utrustad med projektor som går att koppla upp via dator och ansluta med HDMI eller VGA.

24
30
24
18
10
18
Nelly Sachs

Nelly Sachs är en av våra mindre lokaler med stora fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp med utsikt mot innergården. Möteslokalen är modernt utrustad med projektor och går att koppla upp via dator samt ansluta med HDMI eller VGA. Här finns även en videobar med integrerad kamera och mikrofon.

24
30
24
18
10
18
Elsa Beskow

Elsa Beskow är vårt kreativa aktivitetsrum. En fin möteslokal för team- eller styrelsemöten, utrustad med högtalarsystem och en 65 tum TV-skärm. Möjlighet finns att koppla upp en dator via HDMI. Sätt fart på  kreativiteten med roliga aktiviteter. Elsa Beskow är utrustad med pingisbord, fotbollsspel, dart och basket. I anslutning till mötesrummet finns  även hotellets gym.

10
36
10
Panorama

Panorama ligger högst uppe i hotellets byggnad på våning 11 och erbjuder en fantastisk utsikt över Uppsala. Lokalen passar bra för exempelvis styrelse- eller strategimöten. I Panorama sitter man avskiljt, i lugn och ro med en strålande utsikt att inspireras av. Konferenslokalen är utrustat med 65 TV-skärm och det finns möjlighet att koppa upp en dator via HDMI. 

16
34
16
Mötessvit

Mötessviten ligger på nionde våningen och har en imponerande utsikt över Uppsala i riktning mot Uppsala slott och Uppsala domkyrka. Mötessviten består av ett sovrum och ett vardagsrum samt en dedikerad del med plats för åtta personer. Där finns en tv-skärm samt möjlighet att koppla upp en dator via HDMI.

8
66
8