Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell Stockholm Djurgården

Bild på två stolar med ett bord med lite böcker längst ett fönster ut mot lite träd.

Vill du bo på ett hotell nära Stockholm Djurgården? Elite Hotels har flera hotell som ligger på gångavstånd och som dessutom har nära till bussar och spårvagn som går direkt ut till Djurgården. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap!

BOKA ETT HOTELL VID STOCKHOLM DJURGÅRDEN

När du vill besöka den underbart vackra stadsdelen Djurgården ska du bo på ett av våra hotell som ligger i närheten.

Elite Eden Park Hotel ligger vid Humlegården på Stureplan och härifrån tar det cirka 20 minuter att promenera till Djurgården. Elite Eden Park har elegant designade rum med sköna sängar där du bor som allra bäst när du är på semester. I hotellet hittar du även den populära restaurangen Miss Voon som med sina asiatiska smaker är väl värd ett besök. 

Elite Hotel Adlon är det anrika hotellet beläget på Vasagatan som är byggt 1884. Några minuters promenad härifrån hittar du spårvagnen som tar dig raka vägen ut till kungliga Djurgården. Elite Hotel Adlon har mysiga rum som är perfekta att komma tillbaka till efter en dag på stan. När du blir hungrig kan du vandra rakt över gatan och besöka gastropuben The Bishop Arms som erbjuder både god mat och dryck av engelsk karaktär.

UPPTÄCK VACKRA DJURGÅRDEN

Djurgården är fullt med roliga saker att upptäcka. Ta med familjen till Skansen eller åk karuseller på Gröna Lund. Gillar du musik ska du besöka Abbamuséet eller gå på en föreställning på Cirkus. För matälskaren finns det mängder med restauranger som serverar mathantverk av högsta kvalitet. Vill du njuta av vackra blommor och natur ska du besöka Rosendals Trädgård!

HOTELL NÄRA DJURGÅRDEN

Boka ett hotell nära Stockholm Djurgården redan idag och upplev det vackraste av Stockholm!

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1030Sek Per natt
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
854Sek Per natt
Mer om hotellet