Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Gärdet i Stockholm

Hotellrum med säng och fönster med utsikt över Stockholm

Boka ett av våra fina hotell när Gärdet i Stockholm! Elite Hotels har flera hotell nära Gärdet som du kan nå med en kortare promenad eller med kollektivtrafiken som du hittar precis utanför dörren. Våra hotell har mysiga hotellrum och serviceinriktad personal som gärna kommer med tips på sevärdheter och roliga aktiviteter.

Stockholm

Elite Eden Park Hotel

Sturegatan 22, 114 36 Stockholm
Medlemspris
1303 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Adlon, Stockholm

Vasagatan 42, 111 20 Stockholm
Medlemspris
793 SEK/Natt Priset avser 2024-08-04
Mer om hotellet
Stockholm

Elite Hotel Arcadia, Stockholm

Körsbärsvägen 1, 114 23 Stockholm
Medlemspris
1009 SEK/Natt Priset avser 2024-09-08
Mer om hotellet

Boka ett av våra hotell nära Gärdet

Gärdet är en härlig stadsdel i Stockholm med mängder av sevärdheter och museer såsom Kaknästornet, Sjöhistoriska museet och Tekniska museet. Här hittar du dessutom Värtahamnen varifrån du kan åka kryssningar till bland annat Finland och Estland. Gärdet är även känt för sina stora grönområden där det ofta hålls event såsom musikfestivaler. Gärdet har något för alla och är en stadsdel som är väl värd ett besök oavsett om du reser med familjen, kompisarna eller din käresta.

Bo hos oss på Elite Hotels

Elite Hotels har flera hotell nära Gärdet som är utmärkta att bo på för att upptäcka allt fantastiskt vår huvudstad har att erbjuda. 

  • Elite Hotel Arcadia – I ett härligt område vid Östermalm ligger Elite Hotel Arcadia. Här bor du i ett av 90 hotellrum och har tillgång till gym och bastu, samt en fantastisk trädgård och restaurang. 
  • Elite Hotel Stockholm Plaza – Elite Hotel Stockholm Plaza ligger på Birger Jarlsgatan som är en av Stockholms härligaste gator med shopping, restauranger och ett pulserande nöjesliv. Här finn 143 rymlig hotellrum med sköna sängar som du kan koppla av efter en dag på Gärdet.
  • Elite Eden Park Hotel – Precis vid Humlegården med gångavstånd till Gärdet ligger det moderna hotellet Elite Eden Park Hotel med 124 härliga hotellrum. Här får du alltid förstklassig service och kan äta på en av två välsmakande restauranger. 

Boka ett av Elite Hotels hotell nära Gärdet i Stockholm redan idag!