Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Om Elite Hotels

Bild på en säng i ett av våra hotellrum

Välkommen till Sveriges mest klassiska hotellkedja!

Elite Hotels består i dag av ett fyrtiotal kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. 

Fasadbild på hotell.

Välkommen till Elite Hotels! 

Hos oss är alla hedersgäster

Boka Sveriges bästa hotellupplevelse hos Elite Hotels. Vi ser alla gäster som våra hedersgäster och gör alltid vårt bästa för att du ska känna dig hemmastadd och väl omhändertagen när du besöker oss.

Elite Hotels grundades av Bicky Chakraborty, vars vision om att återställa vackra hotell till sin forna glans lever idag vidare genom hans dotter och Elite Hotels ägare Caroline Chakraborty. Vi fortsätter dessutom att skapa helt nya hotellupplevelser med mål om att göra dem till ortens stolthet och självklara medelpunkt. Idag erbjuder vi över 40 centrala hotell över hela Sverige, gastropubkedjan The Bishops Arms, Vana Spa och många unika restaurangkoncept. Varmt välkommen till oss!

Verksamheten i korthet

Hållbarhet & Historia

Tre nyckelord som genomsyrar vår verksamhet

Tradition

De flesta hotell i Elite-gruppen har spelat en viktig roll i den stad där de finns. För generationer av invånare har hotellet varit förknippat med positiva upplevelser och höjdpunkter i tillvaron. Likaså för tillresande gäster. Otaliga är också de betydelsefulla personer som valt något av de anrika hotell som numer är en del av Elite Hotels. Vi förvaltar ett viktigt kulturarv. Kalla det gärna stolta stadshotells- eller gästgiveritraditioner. Våra moderna hotell ska genomsyras av samma synsätt som de anrika samtidigt som det moderna tillför något nytt till det anrika.

Kvalitet

Begreppet kvalitet är inte alldeles enkelt att beskriva eftersom innebörden varierar beroende på vem man frågar. För oss inom Elite Hotels handlar kvalitet om att uppfatta kundernas behov och önskemål samt att arbeta både med detaljer och helhet. Kvalitet handlar om upplevd verklighet, inte om falska förespeglingar.

FLÄRD

I Elite Hotels värld står flärd för nöje och njutning. Vi hyr inte bara ut sängar. Vi levererar positiva och minnesvärda upplevelser som inkluderar allt från vacker miljö och god mat till förstklassig service. Kort sagt: ett besök hos oss ska förgylla tillvaron.

The Bishops Arms

Bild på "The Bishops Arms Pub".