Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Utomhuspool med ånga över vattenytan, glasräcke och utsikt över Skellefteå.

The Wood Hotel by Elite, Skellefteå

Torggatan 3, 931 32 Skellefteå
9/10

The Wood Hotel by Elite erbjuder en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. I det 20 våningar höga trähuset med tillhörande byggnad finns det totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.  

4-stjärnigt hotell
205 rökfria rum
Tre restauranger
Bästa cityläget
Café & bar
Spa & gym

Elite Hotels har öppnat sitt fyrtioförsta hotell, en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. I det 20 våningar höga trähuset med tillhörande byggnad finns totalt 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1200 personer, ett flertal konferens- och mötesrum, tre fantastiska restauranger samt skybar med takterrass och en fullfjädrad spa-anläggning med spektakulär panoramavy.  

Detta är Elite Hotels första hotelletablering som marknadsförs under eget namn, The Wood Hotel, vilket stärker upp Elite Hotels redan starka närvaro i norra Sverige. 

 

Kongresser och möten

The Wood Hotel Skellefteå och Sara Kulturhus är en modern mötesanläggning av toppklass med en kapacitet på upp till 1200 sittande gäster och 1500 personer stående. Här finns flera flexibla scener och mötesrum med plats för allt från kongresser och konferenser till konserter, föreställningar, utställningar och banketter.

På vårt hotell i Skellefteå får ni en fullservice-lösning i en inspirerande miljö med förstklassig service och fantastisk mat. Kontakta oss gärna om ni önskemål, kreativa idéer eller konkreta förfrågningar så gör vi dessa till verklighet.

Bekvämligheter

Bar
Restaurang
Parkering
Vana Spa
Gym
Djur
Relax
Miljömärkt

Våra rum